Skip to main content

Tvrtka Carrier lansira Velando® Compact Space rashladnu vitrinu: napredno rješenje za trgovine malih tlocrtnih površina

KÖLN, Njemačka -

Tvrtka Carrier lansira Velando® Compact Space rashladnu vitrinu: napredno rješenje za trgovine malih tlocrtnih površina

Carrier Commercial Refrigeration Europe lansirala je novu rashladnu vitrinu koja trgovcima u maloprodaji pruža kombinaciju modernog dizajna, modularnosti i najbolje energetske učinkovitosti u klasi. Velando® Compact Space (CS) rashladna vitrina idealno je rješenje za supermarkete i prodavaonice mješovite robe koje traže načine za povećanje iskoristivosti prostora svojih trgovina i njihov dosljedan izgled. Carrier, vodeća svjetska tvrtka u visoko-tehnološkim rješenjima za grijanje, klimatizaciju i hlađenje, dio je UTC Building & Industrial Systemsa, jedinice korporacije United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

Malim trgovinama s ograničenim prostorom potrebna je fleksibilna i učinkovita oprema za hlađenje. Dubine 770 milimetara rashladna vitrina Velando CS za maloprodajne trgovine koje traže načine da do maksimuma iskoriste prostor svoje prodavaonice omogućuje povećanu iskoristivost prostora na podu zahvaljujući kompaktnom dizajnu i dodatnim značajkama.

Velika staklena površina i opcijske prozirne stranice Velando CS rashladne vitrine omogućuju bolju vidljivost proizvoda i poboljšanu prezentaciju, a bez prozirnih stranica jedinica je višedijelna. Zahvaljujući montažnim rješenjima Velando CS rashladnih vitrina uređaji iz asortimana Velando mogu se savršeno povezivati čime se postiže ujednačen izgled. Dostupna kao priključna i samostalna, jedinicu odlikuje dizajn usklađen s priključnim i samostalnim otvorenim rashladnim vitrinama s više polica kako bi se postigao dosljedan izgled trgovine.

TVelando CS rashladna vitrina s izdvojenim rashladnim agregatom (samostalna) radi s pionirskim sustavom CO2OLtec® tvrtke Carrier koristeći prirodni rashladni plin, ugljični dioksid (CO2), i ima potencijal globalnog zatopljenja (GWP) jednak jedan, dok priključna rashladna vitrina koristi rashladno sredstvo R-290 niskog GWP-a, a obje su u skladu s Uredbom EU-a o fluoriranim stakleničkim plinovima.

Oba modela opremljena su ventilatorima niske potrošnje energije, elektroničkom regulacijom temperature, opcijskim LED osvjetljenjem i negrijanim vratima kako bi se postigla maksimalna učinkovitost.

“Male trgovine kojima je potreban viši stupanj fleksibilnosti u rashladnim rješenjima sve što traže pronaći će u Velando Compact Space rashladnoj vitrini —povećanu iskoristivost prostora na podu, energetsku učinkovitost i bolji prikaz proizvoda,” izjavio je Stefan Hemschemeier, direktor, program malih trgovina, Carrier Commercial Refrigeration Europe.

Velando CS rashladna vitrina prati najnoviji koncept hlađenja Carrier male trgovine, program koji nudi rješenja za specifične uvjete i zahtjeve trgovina malih površina tlocrta. Zamrzivači i rashladne vitrine iz programa malih trgovina pružaju optimalnu prezentaciju hrane u ograničenim prostorima maloprodajnih trgovina uz održavanje usklađenog dizajna.

Dodatne informacije potražite na www.carrier-refrigeration.com ili pratite tvrtku Carrier na Twitteru: Twitter: @CarrierGreen.

O tvrtki Carrier
Tvrtka Carrier, čiji je temelje postavio izumitelj moderne klimatizacije, vodeći je svjetski proizvođač visoko-tehnoloških rješenja za grijanje, klimatizaciju i hlađenje. Stručnjaci tvrtke Carrier pružaju održiva rješenja integrirajući energetski učinkovite proizvode, regulatore i energetske usluge za stambene, komercijalne, maloprodajne, transportne i klijente iz uslužne prehrambene industrije. Tvrtka Carrier dio je UTC Building & Industrial Systemsa, jedinice korporacije United Technologies Corp., vodećeg svjetskog dobavljača opreme za zrakoplovne i industrije sustava gradnje. Više informacija potražite na www.carrier.com ili pratite @CarrierGreen na Twitteru.