Skip to main content

Tvrtka Carrier proširuje svoj asortiman E6 zidnih rashladnih vitrina verzijama Monaxis® i MonaxEco® s izrazito niskim prednjim dijelom

Köln, Njemačka -

Tvrtka Carrier proširuje svoj asortiman E6 zidnih rashladnih vitrina verzijama Monaxis® i MonaxEco® s izrazito niskim prednjim dijelom

Tvrtka Carrier Commercial Refrigeration Europe proširila je svoj asortiman E6 Monaxis® MonaxEco® zidnih rashladnih vitrina lansiranjem verzije s ultra niskim prednjim dijelom . Visina prednjeg dijela od 220 milimetara idealno je rješenje za maloprodaju sa standardnim rasporedom trgovine koja nastoji do najveće moguće mjere iskoristiti prostor za pohranu i prezentaciju proizvoda, povećati prodaju i, u usporedbi s prethodnom verzijom E5, smanjiti troškove životnog ciklusa rashladnih vitrina. Carrier, vodeća svjetska tvrtka u visokotehnološkim rješenjima za grijanje, klimatizaciju i hlađenje, dio je jedinice UTC Building & Industrial Systems u sklopu korporacije United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

Nove E6 vitrine dostupne su kao otvorene ("Monaxis") i kao zatvorene sa staklenim vratima ("MonaxEco") Izrazito niski prednji dio postiže se optimiziranjem visine nožica vitrine, strukturnim dizajnom i sustavom za odvod vode. Dok verzija s nižim prednjim dijelom iznosi 295 milimetara,izrazito niske verzije snižavaju prednji dio još dodatnih 25 posto što otvor vitrine povećava za 1860 milimetara. Na taj se način osigurava bolja vidljivost i veća izloženost proizvoda kako bi se privukli kupci i poboljšala prodaja.

Nove E6 Monaxis ® rashladne vitrine s daljinskim hlađenjem

Novu E6 Monaxis ultra nisku verziju odlikuje značajka sustava za izjednačavanje temperature i dvostruka zračna zavjesa koja osigurava ujednačenost temperature u vitrini. Na temelju standarda ISO 23953 otvorene vitrine imaju temperaturne performanse kategorije M1 prikladne za većinu svježeg mesa i ribe, mliječnih i manje osjetljivih proizvoda, dok verzija sa staklenim vratima postiže temperaturne performanse M0 prikladne za sve proizvode koji zahtijevaju čuvanje u rashlađenom prostoru poput mljevenog mesa i obrađenih kobasica.

Obje vitrine razvijene su kako bi trgovcima u maloprodaji ponudile mogućnost punjenja i prikazivanja proizvoda uz povećanu učinkovitost hlađenja koja je postignuta kombiniranjem najnovijeg isparivača tvrtke Carrier, ventilatora visoke učinkovitosti i inteligentnog sustava protoka zraka. Transparentni pokrovi stjenki ventilatora smanjuju vrijeme prekida rada tijekom servisiranja, a nalaze se na stražnjoj strani zbog povećane razine higijene i jednostavnosti održavanja.

“Predani smo razvijanju inovativnih, energetski učinkovitih rješenja za trgovce iz maloprodaje”, izjavljuje James Nutting, direktor marketinga, Carrier Commercial Refrigeration, Europe. “Zahvaljujući primjeni napredne tehnologije i proizvodnih metoda uz korištenje kvalitetnih materijala tvrtka Carrier poduzela je odlučne korake u razvoju zidnih vitrina visokih performansi.”

MonaxEco ® ® rashladna vitrina s daljinskim hlađenjem i staklenim vratima

Uz energetski učinkovit rad E6 Monaxis otvorene i zidne rashladne vitrine i MonaxEco sa staklenim vratima omogućuju bolju prilagodbu prostora u trgovini. Nosači s razmacima od 25 milimetara za police omogućuju brojnije opcije postavljanja polica. Model sa zaobljenim krajevima dostupan za gondole Monaxis ili MonaxEco idealan je za široku paletu maloprodajnih promocija. Staklene stijene na krajevima novih jedinica imaju površinu koja je 10 posto veća od one u prethodnoj E5 seriji, što dodatno poboljšava vidljivost proizvoda. Ostale značajke razvijene su za lako održavanje, uključujući numeriranje polica, velik asortiman dodataka i razne boje LED rasvjete za prikaz proizvoda.

Novi postav E6 Monaxis ® rashladnih gondola s daljinskim hlađenjem

“Nove E6 Monaxis rashladne vitrine približavaju proizvod kupcu jer su razvijene za atraktivniju prezentaciju proizvoda s povećanim otvorom za prikaz“, navodi Patrice Boutillot, direktor programa lansiranja E6 generacije vitrina, Carrier Commercial Refrigeration Europe.

Za dodatne informacije o Monaxis i MonaxEco rashladnim vitrinama posjetite www.carrier-refrigeration.com. Za pregled aktivnosti koje tvrtka ulaže u održivost posjetite www.NaturalLeader.com ili pratite @CarrierGreen na Twitteru.

Novi postav E6 Monaxis ® ® rashladnih gondola s daljinskim hlađenjem bez proizvoda

O tvrtki Carrier
Tvrtka Carrier, čiji je temelje postavio izumitelj moderne klimatizacije, vodeći je svjetski proizvođač visokotehnoloških rješenja za grijanje, klimatizaciju i hlađenje. Stručnjaci tvrtke Carrier pružaju održiva rješenja integrirajući energetski učinkovite proizvode, regulatore i energetske usluge za stambene, komercijalne, maloprodajne, transportne i klijente iz prehrambene industrije. Carrier je dio tvrtke UTC Building & Industrial Systems, jedinice organizacije United Technologies Corp., vodećeg pružatelja usluga za zrakoplovnu i industriju građevinskih sustava. Više informacija potražite na www.carrier.com ili pratite @CarrierGreen na Twitteru.