Skip to main content

Carrier komercijalno hlađenje otvara objekt za obuku CO2OLacademy

MAINZ, Germany -

Carrier komercijalno hlađenje otvara objekt za obuku CO2OLacademy

Carrier komercijalno hlađenje u Njemačkoj je otvorilo svoj objekt za terensku obuku CO2OLacademy, prva trgovina „uživo“. CO2OLacademy produbit će tehnička znanja i praktične kompetencije terenskih tehničara Carrier komercijalnog hlađenja u Europi. Carrier, vodeća svjetska tvrtka za visokotehnološka rješenja za grijanje, klimatizaciju i hlađenje, dio je UTC Building & Industrial Systemsa, jedinice korporacije United Technologies Corp. (NYSE:UTX).

Objekt CO2OLacademy službeno je otvoren 25. ožujka u centru za istraživanje i razvoj tvrtke Carrier u Mainzu. Objekt CO2OLacademy bit će središnje mjesto za obuku servisnih i instalacijskih tehničara Carrier komercijalnog hlađenja iz cijele Europe, koji će sudjelovati u praktičnoj obuci i vježbama za poboljšavanje vještina i učinkovitosti analize glavnog uzroka uz razmjenu najboljih praksi. Odabrani tehničari obučavat će se na posebnim tehnologijama rashlađivanja ugljičnim dioksidom (CO2), a nastavit će se i inicijativne dodatne lokalne obuke.

“Sudjelovanje u internim aktivnostima obuke u prvorazrednim uvjetima našim terenskim tehničarima omogućuje stjecanje i primjenu najnovijih znanja o načinima instalacije i servisiranja gotovih projekata CO2OLtec® uz najvišu razinu kvalitete i pouzdanosti”, kazao je Bart Driessens, direktor servisnog odjela tvrtke Carrier Commercial Refrigeration Europe.

Novi objekt ima dvoranu za obuku te funkcionalnu prostoriju za hlađenje i prostoriju za zamrzavanje. Rashladni sustav CO2OLtec instaliran je i povezan s udaljenim vitrinama radi stvaranja posve funkcionalnog supermarketa u kojem se koristi CO2 i u kojem je moguće u stvarnom vremenu simulirati situacije kao što su redovito servisiranje i drugi potrebni popravci.

Dodatne informacije potražite na adresi www.carrier-refrigeration.comili pratite @CarrierGreen na Twitteru.

O tvrtki Carrier
Tvrtka Carrier, čiji je temelje postavio izumitelj moderne klimatizacije, vodeći je svjetski proizvođač visoko-tehnoloških rješenja za grijanje, klimatizaciju i hlađenje. Stručnjaci tvrtke Carrier pružaju održiva rješenja integrirajući energetski učinkovite proizvode, regulatore i energetske usluge za stambene, komercijalne, maloprodajne, transportne i klijente iz uslužne prehrambene industrije. Carrier je dio tvrtke UTC Building & Industrial Systems, jedinice organizacije United Technologies Corp., vodećeg pružatelja usluga za zrakoplovnu i industriju građevinskih sustava. Dodatne informacije potražite na adresi www.carrier.com ili pratite @CarrierGreen na Twitteru.