Carrier je svjetski predvodnik u visokotehnološkim rješenjima za grijanje, klimatizaciju i hlađenje. Carrier je dio tvrtke UTC Climate, Controls & Security, jedinice organizacije United Technologies Corp., vodećeg pružatelja usluga za zrakoplovnu i industriju građevinskih sustava. Više informacija potražite na www.utc.com.

POGONI

UTC Climate, Controls & Security is a leading provider of heating, ventilating, air conditioning and refrigeration systems, building controls and automation, and fire and security systems. It operates 51 factories and 39 research & design centers worldwide with more than 50,000 employees serving customers in more than 180 countries.

U tvrtci Carrier inovacija je uvijek bila jedna od naših temeljnih vrijednosti. Naši centri za istraživanje i dizajn pružaju našim klijentima najbolju izvedbu, najučinkovitije proizvode i usluge.

ODRŽIVOST I ZELENA GRADNJA

Naša predanost ekologiji izlazi iz okvira naših postrojenja i širi se na naše zajednice koje smatramo svojim domovima, ali i na klijente kojima pružamo potporu. UTC Climate, Controls & Security je jedina tvrtka na svijetu koja je među utemeljiteljima Vijeća za zelenu gradnju (Green Building Council) u SAD-u, Argentini, Kini, Indiji, Francuskoj, Kuvajtu, Singapuru i Južnoj Africi.

Tvrtka Carrier predano se zalaže za smanjenje utjecaja stakleničkih plinova pomoću napredaka u energetskoj učinkovitosti i radnim tvarima koje koristimo. Od 1994. predvodnici smo u sektoru kada je riječ o obustavi upotrebe radnih tvari koje oštećuju ozonski omotač i uvođenju niza energetski najučinkovitijih sustava za grijanje, klimatizaciju i hlađenje na svijetu. Istovremeno smo smanjili i utjecaj koji naši pogoni imaju na okoliš.

Aktivno dijelimo svoje stručno znanje kako bismo unaprijedili zaštitu okoliša. Mi smo bili prva tvrtka koja je licencirala program USGBC Leadership in Energy and Environmental Design (LEED®) za edukaciju naših zaposlenika i kupaca o održivoj gradnji rješenja i ponosni smo na svoj status edukacijskog partnera za USGBC. U Institutu za održivost Sveučilišta Carrier obrazovano je na tisuće stručnjaka u sektoru diljem Sjedinjenih Američkih Država, Bliskog istoka, Europe, Latinske Amerike i Azije.

PRIMJERI INSTALACIJA U ZNAMENITOSTIMA

  • Sikstinska kapela – Vatikan
  • Singapore Expo, najveći izložbeni centar u Aziji - Singapur
  • Velika dvorana naroda – Peking, Kina
  • Imanje i vrtovi Georgea Washingtona u Mount Vernonu – Virginia, SAD
  • Galleria degli Uffizi – Firenca, Italija
  • Velika Aleksandrijska knjižnica - Aleksandrija, Egipat

U.S. Green Building Council® i LEED® registrirani su žigovi u vlasništvu organizacije U.S. Green Building Council.