POGONI

Carrier je vodeći dobavljač sustava grijanja, ventilacije, klimatizacije i hlađenja, upravljanja zgradama i automatizacije te protupožarnih i sigurnosnih sustava. Upravlja 51 tvornicom i 39 centara za istraživanje i dizajn s više od 53 000 zaposlenika koji opslužuju kupce u više od 180 zemalja.

U Carrieru su inovacije uvijek bile jedna od naših temeljnih vrijednosti. Naši istraživački i dizajnerski centri pružaju našim kupcima najučinkovitije proizvode i usluge s najboljim učinkom.

ODRŽIVOST I ZELENA GRADNJA

Naša predanost ekologiji izlazi iz okvira naših postrojenja i širi se na naše zajednice koje smatramo svojim domovima, ali i na klijente kojima pružamo potporu. Carrier je jedina tvrtka na svijetu koja je među utemeljiteljima Vijeća za zelenu gradnju (Green Building Council) u SAD-u, Argentini, Kini, Indiji, Francuskoj, Kuvajtu, Singapuru i Južnoj Africi.

Tvrtka Carrier predano se zalaže za smanjenje utjecaja stakleničkih plinova pomoću napredaka u energetskoj učinkovitosti i radnim tvarima koje koristimo. Od 1994. predvodnici smo u sektoru kada je riječ o obustavi upotrebe radnih tvari koje oštećuju ozonski omotač i uvođenju niza energetski najučinkovitijih sustava za grijanje, klimatizaciju i hlađenje na svijetu. Istovremeno smo smanjili i utjecaj koji naši pogoni imaju na okoliš.

Aktivno dijelimo svoje stručno znanje kako bismo unaprijedili zaštitu okoliša. Mi smo bili prva tvrtka koja je licencirala program USGBC Leadership in Energy and Environmental Design (LEED®) za edukaciju naših zaposlenika i kupaca o održivoj gradnji rješenja i ponosni smo na svoj status edukacijskog partnera za USGBC. U Institutu za održivost Sveučilišta Carrier obrazovano je na tisuće stručnjaka u sektoru diljem Sjedinjenih Američkih Država, Bliskog istoka, Europe, Latinske Amerike i Azije.

PRIMJERI INSTALACIJA U ZNAMENITOSTIMA

  • Sikstinska kapela – Vatikan
  • Singapore Expo, najveći izložbeni centar u Aziji - Singapur
  • Velika dvorana naroda – Peking, Kina
  • Imanje i vrtovi Georgea Washingtona u Mount Vernonu – Virginia, SAD
  • Galleria degli Uffizi – Firenca, Italija
  • Velika Aleksandrijska knjižnica - Aleksandrija, Egipat

U.S. Green Building Council® i LEED® registrirani su žigovi u vlasništvu organizacije U.S. Green Building Council.