Skip to main content
1903-engineers-buffalo-forge-company_h

O Nama

Na temelju izuma moderne klimatizacije Willisa Carriera 1902., tvrtka Carrier postala je svjetski predvodnik u rješenjima za grijanje, klimatizaciju i hlađenje. Svoju povijest ispunjenu dokazanim inovacijama stalno nadopunjujemo novim proizvodima i.

1902-sackett-wilhelm-first-modern-air-conditioning-system_c
IZUM KOJI JE PROMIJENIO SVIJET

Willis Carrier riješio je 1902. godine jedno od najizazovnijih pitanja čovječanstva kada je shvatio kako upravljati klimom u zatvorenom prostoru pomoću moderne klimatizacije. Njegov je izum omogućio razvoj brojnih industrija, poboljšao globalnu produktivnost, zdravlje i osobno zadovoljstvo.

Inovacije tvrtke Carrier danas se mogu naći diljem svijeta i praktički u svakoj sferi svakodnevice. Stvaramo udobna i produktivna okruženja bez obzira na klimu. Štitimo globalnu opskrbu hranom čuvajući kvalitetu i svježinu hrane i pića. Osiguravamo zdravlje i dobrobit tako da omogućavamo odgovarajući transport i dostavu medicinskih proizvoda od vitalnog značaja u najtežim uvjetima. Pružamo rješenja, usluge i obrazovanje kako bismo bili na čelu pokreta zelene gradnje.

Gore navedeno opisuje samo mali dio postupaka za koji se tvrtka Carrier trudi da učini svijet boljim mjestom za život, rad i zabavu.

ISPUNJAVANJE POTREBA KLIJENATA

Carrier isporučuje globalna rješenja za široki raspon primjena u grijanju, klimatizaciji i hlađenju.

carrier-residential-systems-keep-families-comfortable
Udobnost u vašem domu

milijuni ljudi imaju povjerenja u vodstvo i stručnost tvrtke Carrier kada je riječ o isporuci učinkovitih rješenja za potrebe grijanja i hlađenja njihovih domova.

carrier-commercial-hvac-solutions-cool-office-buildings
Rješenja za zgrade

s obzirom na to da postavlja standard za izvedbu, energetsku učinkovitost i održivost, tvrtka Carrier nudi rješenja u klimatizaciji, upravljačkim sustavima za zgrade i optimiziranju potrošnje energije tijekom cijelog životnog ciklusa zgrade.

carrier-transicold-vector-trailer-refrigeration-unit
Hlađenje tijekom transporta

oprema za hlađenje tijekom transporta, rješenja za praćenje hladnog lanca opskrbe i zamjenske komponente tvrtke Carrier jamče sigurnu i pouzdanu dostavu hrane i pića, medicinskih zaliha i ostalog kvarljivog tereta ljudima i tvrtkama diljem svijeta.

woman-hypermarket-fresh-vegetables
Komercijalno hlađenje

naša rješenja za hlađenje, koja se koriste u prehrambenoj industriji, industriji pića i prehrambenih usluga, temelje se na tehnologijama nove generacije i jamče sigurnost te poboljšavaju izgled globalne prehrambene industrije i industrije pića.

willis-carrier-portrait-1920-silhouette
PRIRODNO VODSTVO

Carrier je prirodni predvodnik od svojih samih početaka. Ne samo zbog činjenice da smo stvorili sasvim nov i inovativan proizvod, već i zato što smo pritom postavili standard u ekološkoj odgovornosti. Od 1994. predvodnici smo u sektoru kada je riječ o obustavi upotrebe radnih tvari koje oštećuju ozonski omotač i uvođenju niza energetski najučinkovitijih sustava za grijanje, klimatizaciju i hlađenje na svijetu.

Zaštita okoliša i ograničenih svjetskih prirodnih resursa osnovno je načelo našeg poslovanja. Prepoznajemo ključnu važnost održavanja odgovorne ravnoteže između udobnosti koju stvaramo danas i svijeta u kojem ćemo živjeti sutra.

Learn More
Featured Stories
carrier-conservation-meter
Keeping Conservation Cool

The Carrier CO₂NSERVATION Meter demonstrates our ongoing commitment to the environment, and it isn't slowing down anytime soon.

blue-sky-lower-co2
Keeping Refrigeration Innovative

By using recycled carbon dioxide (CO₂) as a refrigerant instead of synthetic refrigerants, Carrier is helping balance sustainability with efficiency and performance in commercial refrigeration systems.

strawberries-in-containers
Keeping Strawberries Refrigerated

As delicate as they are delicious, strawberries must make an amazing journey to get from the field to your fingertips – and precise Carrier technology makes it all possible.

comfortable-girl-with-pet
Keeping Homes Warm

While the outdoor weather is beyond your control, Carrier’s efficient heating solutions ensure that the indoor forecast is always entirely up to you.