Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisuissa. Kuljetusyritysten asiantuntijat tarjoavat kestäviä ratkaisuja, integroimalla energiatehokkaat tuotteet, rakennusten valvonnan ja energiapalvelut asuin-, kauppa-, vähittäiskaupan, kuljetus- ja ruokapalveluasiakkaille. Nykyaikaisen ilmastoinnin keksijän perustama Carrier parantaa ympäröivää maailmaa suunnitellun innovaatioiden ja ympäristönsuojelun avulla. Kattavat toimittajatiedot ovat Carrier Corporate -verkkosivustolla.

SAP® ARIBA® PROCURE-TO-PAY™

Vuonna 2016 valittiin Ariba, Inc. tavaroiden ja palveluiden sähköiseksi hankintajärjestelmäksi. Procure-to-Pay-järjestelmä on tällä hetkellä käytettävissä Carrier Corporationille, Carrier Transicoldille, Carrier Commercial Servicesille, UTEC: lle ja Automated Logicille. Carrier käyttää Ariba®-verkkoa liiketoimintadokumenttien vaihtamiseen toimittajien kanssa, mukaan lukien ostotilaukset, ostotilausvahvistukset ja ennakkoilmoitukset, laskut, luotto- ja veloitusilmoitukset sekä isännöidyt luettelot.

Vieraile SAP Ariba oppiaksesi lisää Ariba-verkosta, eduista, tilaamisesta ja hinnoittelusta

SAP® ARIBA® LIGHT ACCOUNT

SAP Ariba ilmoitti Light Enablement ™ -menetelmänsä kehityksestä, joka tunnetaan nimellä Light Account. Kevyt tili tai ”Interaktiivinen sähköposti”, ilmainen kanava toimittajille, joiden asiakkaat hankkivat Ariban kautta. Tämä Ariba P2P -toiminto toimittaa ostotilaukset (PO) järjestelmän luoman sähköpostiviestin välityksellä, jolla on helppo laskun toimittaminen, parannettu PO-sähköpostin ulkoasu ja toimittajien kyky nähdä kaikki PO: nsa, laskut ja maksutila yhdessä portaalissa. Järjestelmän luoma PO-sähköposti lähetetään Ariba Network ™: n välityksellä toimittajille ilman tarvetta luoda täydellistä Ariba Network -kauppasuhdetta Aribaan. Kevyt tili on ilmainen vaihtoehto, joka tarjoaa nämä ominaisuudet:

  • Tarkastele kaikkia tilauksia, laskuja ja maksuja yhdessä portaalissa
  • Lähetä tilauksen vahvistukset
  • Luo laskuja ja lähetä tilauksia vastaan
  • Vastaanota lasku ja maksun tila
  • Lähetä postituskopio sähköpostitilillesi laskun käsittelyä varten

Internet-yhteys ja selain vaaditaan tilausvahvistuksen ja laskun lähettämisen luomiseksi.

Carrier on toimittanut seuraavan koulutusmateriaalin aloittamisen helpottamiseksi.

Vastuuvapauslauseke
Ariba on itsenäinen urakoitsija, eikä hän ole Kuljetusyhtiön edustaja, edustaja tai kumppani. Liikenteenharjoittaja kieltää nimenomaisesti vastuun Ariban palveluista, toiminnasta tai toimettomuudesta.

Linkki Ariban sivustoille ei ole Carrier of Ariban tai sen tuotteiden tai palveluiden hyväksyntää. Carrier ei ole vastuussa Ariba-sivustojen sisältämien tietojen oikeellisuudesta, täydellisyydestä tai riittävyydestä.