Skip to main content

Carrier tuo markkinoille Velando® Compact Space –pakastimen, joka on täydellinen ratkaisu pienten myymälöiden tilantarpeeseen.

KÖLN, Saksa -

Carrier Commercial Refrigeration Europe on tuonut markkinoille uuden pakastimen, joka tarjoaa vähittäiskaupalle nykyaikaisen muotoilun lisäksi modulaarisuutta ja luokkansa parasta energiatehokkuutta. Velando® Compact Space (CS) - pakastin on ihanteellinen ratkaisu supermarketeille ja kivijalkamyymälöille, jotka arvostavat lattiatilaa säästäviä kalusteita ja yhtenäistä ilmettä. Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Carrier kuuluu United Technologies –konsernin UTC Building & Industrial Systems -liiketoimintayksikköön (NYSE: UTX).

Pienissä myymälöissä, joissa lattiapinta-alaa on rajoitetusti, arvostetaan joustavia ja tehokkaita kylmälaitteita. 770 mm syvä Velando CS -pakastin käyttää kompaktin rakenteensa ansiosta lattianeliöt tehokkaasti, ja lisäominaisuuksiensa ansiosta se on oiva valinta silloin, kun halutaan säästää tilaa.

Velando CS -pakastimen runsaat lasipinnat ja lisävarusteena toimitettavat panoraamaseinät lisäävät tuotteen näkyvyyttä ja parantavat esillepanoa. Ilman sivuseiniä laitteet voidaan asentaa rinnakkain. Velando CS -pakastimen asennusmahdollisuuksien ansiosta kaikki tuotesarjan kalusteet voidaan asentaa saumattomaksi kokonaisuudeksi. Saatavana on sekä pistotulppa- että keskuskoneliitännällä varustettuja malleja, joka muodostavat myymälään yhtenäisen ilmeen.

Keskuskoneellinen Velando CS -pakastin toimii Carrierin edistyksellisellä CO2OLtec® -järjestelmällä. Se käyttää kylmäaineena hiilidioksidia (CO2), jonka GWP-indeksi on yksi. Pistotulppaliitäntäisissä koneissa käytetään ympäristöystävällistä R-290-kylmäainetta, joka täyttää tulevat EU:n F-kaasuja koskevat määräykset.

Molemmissa malleissa on energiaa säästävät puhaltimet, sähköinen lämpötilan ohjaus, led-valaistus lisävarusteena ja karmivastuksettomat ovet tehon maksimoimiseksi.

"Velando Compact Space” -pakastin tarjoaa lisää joustavuutta pakasteratkaisuihinsa etsiville pienmyymälöille; lattiapinta-alan tehokkaampaa hyödyntämistä, energiatehokkuutta ja tuotteiden parempaa esillepanoa", kertoo Stefan Hemschemeier, Carrier Commercial Refrigeration Europen pienmyymäläohjelman johtaja.

Velando CS -pakastin noudattaa uusinta Carrierin pienmyymälöiden kylmälaitekonseptia, joka tarjoaa pienmyymälöiden erityisolosuhteet ja vaatimukset huomioivia ratkaisuja. Pienmyymäläkonseptin kylmä- ja pakastekalusteet tuovat elintarvikkeet optimaalisesti esiin rajoitetussa myyntitilassa ja säilyttävät samalla yhtenäisen ilmeen.

Lisätietoa saa osoitteesta www.carrier-refrigeration.com tai seuraamalla Carrieria Twitterissä: @CarrierGreen.

Tietoa Carrierista
Nykyaikaisen ilmastoinnin keksijänä Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Carrierin asiantuntijat tarjoavat kestäviä ratkaisuja, integroituja ja energiatehokkaita tuotteita, rakennustenhallintaa ja energiapalveluita asuinkiinteistöille, liiketiloihin, vähittäiskauppaan, kuljetuksiin ja ruokapalveluasiakkaille. Carrier kuuluu United Technologies -konsernin UTC Building & Industrial Systems –liiketoimintayksikköön. United Technologies on maailman johtava ilmailu- ja kiinteistöjärjestelmäaloille suunnattujen ratkaisujen toimittaja. Lisätietoa saa osoitteesta www.carrier.com tai seuraamalla meitä Twitterissä @CarrierGreen .