Skip to main content

Carrier laajentaa E6-monitasokylmäkalusteiden tuoteperhettä erikoismatalalla etuosalla varustettuihin Monaxis®- ja MonaxEco®-versioihin

COLOGNE -

Carrier Commercial Refrigeration Europe on laajentanut E6 Monaxis®- ja MonaxEco®-monitasokylmäkalusteiden tuoteperhettä tuomalla markkinoille mallin, jossa on erikoismatala etuosa. Etureunan korkeus 220 mm on ihanteellinen myymälöissä, joissa on vakiopohjaratkaisu ja jotka hakevat maksimaalista säilytys- ja myyntitilaa, myynnin kasvua ja aiempaan E5-versioon nähden alhaisempia elinkaarikustannuksia. Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Carrier kuuluu United Technologies -konsernin UTC Building & Industrial Systems -yksikköön. (NYSE: UTX).

Uusia E6-esillepanokalusteita on saatavana sekä avokalusteena ("Monaxis") että lasiovellisena ("MonaxEco") versiona. Kalusteiden erityismatalat etureunat on saatu aikaan rakenteellisin uudistuksin, kalusteen jalkojen korkeutta optimoimalla ja vedenpoistoa uusimalla. Matalan etureunan korkeus on 295 mm, kun taas erikoismatala etureuna on peräti 25 % sitä matalampi. Tästä johtuen kalusteen avoimen tavaroitustilan korkeus kasvaa jopa 1860 millimetriin.

Uusi keskuskoneellinen monitasokaluste E6 Monaxis ®

Uusi erikoismatala E6 Monaxis-versio sisältää innovatiivisen lämpötilan tasausjärjestelmän ja kaksoisilmaverhon, jolla varmistetaan tasainen lämpötila kaikkialla kalusteessa. ISO 23953 -standardin mukaisen avokalusteen lämpötilaluokka on M1, joka soveltuu useimmille liha-, kala- ja maitotuotteille sekä vähemmän herkille elintarvikkeille. Lasiovellisen kalusteen lämpötilaluokka M0 mahdollistaa kaikkien kylmäsäilytystä edellyttävien elintarvikkeiden myynnin mukaan lukien jauheliha tai käsitelty makkara.

Molemmat kalusteet on suunniteltu tarjoamaan myymälälle mahdollisimman runsaasti näkyvää myyntitilaa ja lisäämään kylmäsäilytyksen tehoa käyttämällä Carrierin uusinta höyrystintä, tehokkaita puhaltimia ja älykästä ilmavirtausjärjestelmää. Läpinäkyvät puhaltimen suojat vähentävät seisonta-aikoja huollon yhteydessä, sillä ne on sijoitettu takaosaan paremman hygienian ja helpomman huollettavuuden varmistamiseksi.

"Olemme sitoutuneet tarjoamaan innovatiivisia, energiatehokkaita ratkaisuja myymälöille", kertoo Carrier Commercial Refrigeration Europe -yhtiön markkinointijohtaja James Nutting. "Edistyneen teknologian, tuotantomenetelmien ja korkealuokkaisten materiaalien avulla Carrier on ottanut ratkaisevan askeleen suurtehoisten monitasokylmäkalusteiden evoluutiossa."

Keskuskoneellinen lasiovellinen monitasokaluste MonaxEco ®

Energiatehokkaan toimintansa lisäksi E6 Monaxis -monitasokaluste ja lasiovellinen MonaxEco-monitasokaluste tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia sisätilojen käyttöön. 25 millimetrin hyllykiskot hyllyjen välissä mahdollistavat entistä useampia hyllyasentoja. Monaxis- ja MonaxEco-saarekkeiden päätykalusteet toimivat erinomaisesti myynninedistämistarkoituksessa. Uusien yksiköiden lasiset päätyseinät lisäävät lasipintaa yli 10 % aiempaan E5-sarjaan verrattuna, mikä lisää tuotteiden näkyvyyttä entisestään. Muita ominaisuuksia ovat helppo huolto ja parempi asiakaskokemus hyllyjen numeroinnin, monien lisävarusteiden ja useiden värillisten led-valojen ansiosta.

Uusi keskuskoneellinen monitasosaareke E6 Monaxis ®

"Uusi E6 Monaxis -monotasokaluste tuo tuotteet lähemmäs asiakasta ja esittelee tuotteet houkuttelevasti mahdollisimman suuren avonaisen tilan ansiosta", kertoo Carrier Commercial Refrigeration Europen E6-kalustesukupolven markkinoinnista vastaava johtaja Patrice Boutillot.

Lisätietoa Monaxis- ja MonaxEco-monitasokalusteista saa osoitteesta www.carrier-refrigeration.com. Tietoa sitoutumisestamme kestävään kehitykseen saa osoitteesta www.NaturalLeader.com tai seuraamalla meitä Twitterissä @CarrierGreen on Twitter.

Uusi keskuskoneellinen monitasosaareke ilman tuotteita E6 Monaxis ®

Tietoa Carrierista
Nykyaikaisen ilmastoinnin keksijänä Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Carrierin asiantuntijat tarjoavat kestäviä ratkaisuja, integroituja ja energiatehokkaita tuotteita, rakennustenhallintaa ja energiapalveluita asuinkiinteistöille, liiketiloihin, vähittäiskauppaan, kuljetuksiin ja ruokapalveluasiakkaille. Carrier kuuluu UTC Building & Industrial Systems -yksikköön United Technologies -konsernissa, joka on maailman johtava ilmailu- ja kiinteistöjärjestelmäaloille suunnattujen ratkaisujen toimittaja. Lisätietoja saat osoitteesta www.carrier.com tai seuraamalla meitä Twitterissä @CarrierGreen .