Skip to main content

Carrier Commercial Refrigeration avaa CO2OLacademy -koulutustilat

MAINZ, Germany -

Carrier Commercial Refrigeration on avannut CO2OLacademy -kenttäkoulutustilat Saksassa: ne ovat yhtiön ensimmäiset koulutustilat toimivassa myymäläympäristössä. The CO2OLacademy -koulutustilat pyrkivät lisäämään Carrier Commercial Refrigerationin kenttäasentajien teknistä tietoutta ja käytännön taitoja Euroopassa. Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Carrier kuuluu UTC Building & Industrial Systems -yksikköön United Technologies -konsernissa (NYSE: UTX).

CO2OLacademy avattiin virallisesti 25. maaliskuuta Carrierin tutkimus- ja tuotekehityskeskuksessa Mainzissa. CO2OLacademyn koulutustilat palvelevat Carrier Commercial Refrigerationin keskuskoulutuspaikkana koko Euroopan huolto- ja asennustoiminnan asentajille, jotka osallistuvat käytännön opetukseen ja harjoituksiin kehittääkseen taitojaan ja tehokkuuttaan analysoida perussyitä, samalla jakaen keskenään parhaita käytäntöjä. Koulutukseen kutsutuille asentajille opetetaan hiilidioksidin (CO2) erityistekniikoita jäähdytysaineena samalla kun paikallisia täydennyskoulutustilaisuuksia jatketaan.

”Osallistuminen sisäiseen koulutukseen alan parhaissa olosuhteissa tarjoaa kenttäasentajillemme mahdollisuuden saada ja soveltaa uusinta tietoa avaimet käteen -periaatteen CO2OLtec® -projektien asentamisesta ja huollosta korkeimmalla laadun ja luotettavuuden tasolla”, sanoi Bart Driessens, Carrier Commercial Refrigeration Europen huoltotoiminnan johtaja.

Uudet koulutustilat sisältävät harjoitteluluokan sekä myös toimivan kylmätilan ja pakastustilan. CO2OLtec -kylmätilajärjestelmä on asennettu ja siihen kytketty kylmäkalusteita, joista muodostuu täysin toimiva CO2-supermarket. Siinä voidaan simuloida tosiaikaisia tilanteita, kuten aikataulun mukaisia huoltoja ja muita tarpeellisia korjauksia.

Lisätietoja saa osoitteesta www.carrier-refrigeration.com tai seuraamalla käyttäjätiliämme @CarrierGreen Twitterissä.

Tietoa Carrierista
Nykyaikaisen ilmastoinnin keksijänä Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Carrierin asiantuntijat tarjoavat kestäviä ratkaisuja, integroituja ja energiatehokkaita tuotteita, rakennustenhallintaa ja energiapalveluita asuinkiinteistöille, liiketiloihin, vähittäiskauppaan, kuljetuksiin ja elintarvikepalveluasiakkaille. Carrier kuuluu UTC Building & Industrial Systems -yksikköön United Technologies -konsernissa, joka on maailman johtava ilmailu- ja kiinteistöjärjestelmäaloille suunnattujen ratkaisujen toimittaja. Lisätietoja saa osoitteesta www.carrier.com tai seuraamalla käyttäjätiliämme @CarrierGreen Twitterissä.