Skip to main content

Carrier Commercial Refrigeration muuttaa hinnoitteluaan kohonneiden materiaalikustannusten vuoksi

Eurooppa -

Maailman johtava avaimet käteen -kylmäjärjestelmien toimittaja Carrier Commercial Refrigeration (CCR), on tunnettu laadukkaista asennuksista ja suorituskyvystä. Tavoitteenamme on aina ollut palvella asiakkaitamme ja sopeutua heidän tarpeisiinsa.

Pandemian alusta 2020 lähtien, CCR EMEA -tiimit ovat tehneet jatkuvaa työtä korkean palvelutason turvaamiseksi - myymälöiden uudistushankkeiden järjestelyistä, toimituksista ja käyttöönotoista valmiiden tuotteiden varastointiin.

Taloudellinen elpyminen on mahdollista maiden aloitettua rajoitteiden keventämisen ja paluun uuteen normaaliin. Vuoden 2021 alusta kuparin, teräksen, alumiinin sekä muiden komponenttien, kuten muovin ja elektroniikan, hinnat ovat nousseet voimakkaasti. CCR-tiimit ovat tehneet kovasti töitä varmistaakseen tuotteidemme valmistamiseen tarvittavien materiaalien toimitukset ja palvellakseen edelleen asiakkaitamme toimittamalla korkealaatuisia projekteja. Nämä materiaalit on kuitenkin ostettu suunniteltua korkeammilla hinnoilla. 1. kesäkuuta 2021 alkaen kaikkien erääntyneiden (yli 30 päivää vanhojen) ja uusien tarjousten hintoja tarkistetaan + 5%: n korotuksella, joka kattaa kaikki laitteet, asennusmateriaalit ja varaosat.

Ohessa kaupankylmän pääjohtaja Adrian Forastierin tiedote materiaalien hinnankorotuksista (linkki tiedotteeseen).

CCR EMEA jatkaa asiakkaidensa etujen ajamista maailman hiljalleen toipuessa pandemiasta.