Skip to main content
carrier-engineer-working-on-cad_c

REKRYTOINTI

Älä tyydy seuraamaan johtajaa, vaan ole itse edelläkävijä. Luo ura Carrierilla, joka on maailman johtava lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja.

Nerot työssään

Carrierin työntekijät ovat paikalla, olipa tehtävänä Sikstiiniläiskappelin kattojen freskojen konservointi, uima-altaiden innovatiivinen lämmittäminen huippu-uimareille tai ekorakentamisen edistäminen maailman edistyneimpiin lukeutuvissa kaupungeissa.

Carrierin tiimi ratkoo päivittäin ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia haasteita lämmityksen, ilmastoinnin ja jäähdytyksen saralla.

Uramahdollisuudet

Kansainvälinen johtajuus ja innovointi edellyttävät monenlaista lahjakkuutta ja osaamista. Carrierilla tämä tarkoittaa sitä, että tuomme yhteen teknisen suunnittelun, valmistuksen, tietotekniikan, rahoituksen, operatiivisen toiminnan, myynnin ja markkinoinnin huippuosaajat.

Ura omissa käsissäsi

Carrier on sitoutunut huippulahjakkuuksien houkuttelemiseen ja pitämiseen. Siksi työntekijämme voivat vaikuttaa urakehitykseensä. Olipa työnimikkeesi mikä tahansa, autamme sinua eteenpäin urallasi tarjoamalla jatkuvaa valmennusta, lisäkoulutusta ja etenemismahdollisuuksia. Kun olet maailman johtavan toimijan palveluksessa, urasi on omissa käsissäsi.

Sitoutuminen monimuotoisuuteen

Carrierilla ymmärretään, että monimuotoisen kansainvälisen asiakaskunnan tarpeiden täyttäminen vaatii monimuotoisuutta myös henkilöstöltä. Carrierin toimintaa ohjaa ydinarvona kulttuurien ja yksilöiden monimuotoisuuden arvostaminen, ja kannustamme uusiin ideoihin ja erilaisiin näkökulmiin yrityksen kaikilla tasoilla. Näin kaikki mielipiteet tulevat kuulluiksi, ja kaikilla on tilaisuus vaikuttaa toimialaan ja maailmaan. Ymmärrämme, että vahvasti sitoutuneet työntekijät ovat ainoa tapa vaalia innovatiivista ajattelutapaa.

willis-carrier-notebook-page_c willis-carrier-notebook-page
MIKSI CARRIER

Carrierin kulttuurin keskiössä ovat johtajuus, innovatiivisuus ja kestävä kehitys. Globaali läsnäolomme ja vahva sitoutumisemme työntekijöiden osallistamiseen antavat kaikille Carrierin tiimin jäsenille mahdollisuuden kasvaa, oppia ja edetä uralla.

Globaali läsnäolo

Carrier-työntekijöillä on maailma käden ulottuvilla lähes 53 000 työntekijän tuella, jotka toimivat 180 maassa. Yhteinen keskittyminen maailmanlaajuisten haasteiden ratkaisemiseen antaa Carrierin monipuoliselle työvoimalle mahdollisuuden jatkaa merkintöjään kaikkialla maailmassa.

Paikallinen ote

Vaikka Carrier on kansainvälinen yritys, se tiedostaa myös paikallistason osallistumisen tärkeyden. Meille on tärkeää, että työntekijät osallistuvat yhteisöihin, joissa he asuvat ja työskentelevät. Siksi Carrier rohkaisee monenlaiseen vapaaehtoistyöhön ja hyväntekeväisyyteen.

Sitoutumiseen ja arvoihin perustuvia uria

Carrier on teknologialähtöinen yritys, jonka toiminta perustuu innovaatioille ja johtajuudelle. Ymmärrämme, miten tärkeitä työntekijöiden henkilökohtainen kehitys ja asiakaspalvelu ovat tuloksen kannalta. Carrier on yhteiskuntavastuun ja ympäristönsuojelun edelläkävijä, jonka kaikessa toiminnassa näkyy kestävä kehitys. Ympäristön ja maailman rajallisten luonnonvarojen suojelu on liiketoimintamme kulmakivi. Luontaisen johtajan rooli on meille tärkeä.

Vahva liiketoiminnan suorituskyky

United Technologies Corporation ja Carrier ovat menestyvimpiä yrityksiä kaikilla markkinoillaan, ja ne sijoittuvat jatkuvasti maailman arvostetuimpien yritysten ja brändien joukkoon. Saavutamme kunnianhimoiset tulostavoitteet ja tarjoamme vakaan tuoton sidosryhmille taloustilanteesta riippumatta.