Rekrytointi

Älä tyydy seuraamaan johtajaa, vaan ole itse edelläkävijä. Luo ura Carrierilla, joka on maailman johtava lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja.

Nerot työssään

Carrierin työntekijät ovat paikalla, olipa tehtävänä Sikstiiniläiskappelin kattojen freskojen konservointi, uima-altaiden innovatiivinen lämmittäminen huippu-uimareille tai ekorakentamisen edistäminen maailman edistyneimpiin lukeutuvissa kaupungeissa.

Carrierin tiimi ratkoo päivittäin ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia haasteita lämmityksen, ilmastoinnin ja jäähdytyksen saralla.

Uramahdollisuudet

Kansainvälinen johtajuus ja innovointi edellyttävät monenlaista lahjakkuutta ja osaamista. Carrierilla tämä tarkoittaa sitä, että tuomme yhteen teknisen suunnittelun, valmistuksen, tietotekniikan, rahoituksen, operatiivisen toiminnan, myynnin ja markkinoinnin huippuosaajat.

Ura omissa käsissäsi

Carrier on sitoutunut huippulahjakkuuksien houkuttelemiseen ja pitämiseen. Siksi työntekijämme voivat vaikuttaa urakehitykseensä. Olipa työnimikkeesi mikä tahansa, autamme sinua eteenpäin urallasi tarjoamalla jatkuvaa valmennusta, lisäkoulutusta ja etenemismahdollisuuksia. Kun olet maailman johtavan toimijan palveluksessa, urasi on omissa käsissäsi.

Sitoutuminen monimuotoisuuteen

Carrierilla ymmärretään, että monimuotoisen kansainvälisen asiakaskunnan tarpeiden täyttäminen vaatii monimuotoisuutta myös henkilöstöltä. Carrierin toimintaa ohjaa ydinarvona kulttuurien ja yksilöiden monimuotoisuuden arvostaminen, ja kannustamme uusiin ideoihin ja erilaisiin näkökulmiin yrityksen kaikilla tasoilla. Näin kaikki mielipiteet tulevat kuulluiksi, ja kaikilla on tilaisuus vaikuttaa toimialaan ja maailmaan. Ymmärrämme, että vahvasti sitoutuneet työntekijät ovat ainoa tapa vaalia innovatiivista ajattelutapaa.