Carrierin historia

loading icon

Maailman ilmapuntari

Carrier on vaalinut toimiviksi todistettujen innovaatioiden perintöä lämmityksen, ilmastoinnin ja jäähdytyksen aloilla vuodesta 1902 mahdollistaen hyvän elämänlaadun ja tehokkuuden maailmanlaajuisesti.

1876-1902 

Keksintö, joka muutti maailman

Slide Rule
Slide Rule

1881

Innovointi

Laskutikku

Tämä lieriömäinen laskentaväline eli laskutikku patentoitiin vuonna 1881, ja sen ansiosta Willis Carrier saattoi keksiä nykyaikaisen ilmastoinnin. Lue lisää

Willis Carrierin käyttämä laskutikku, lieriönmuotoinen laskentaväline, patentoitiin vuonna 1881, ja sitä valmisti Kueffel & Esser. Laskutikun keskellä on liukuva sylinteri, jossa on eri asteikkoja. Kohdistamalla asteikot huolellisesti, saadaan yhtä tarkka tulos kuin nykyaikaisella laskimella. Carrier käytti tätä välinettä kastepisteen hallinnan laskemiseen, ja tämä läpimurto toimi pohjana nykyaikaisen ilmastoinnin keksimiselle.

Starting the Engine
Starting the Engine

1902

Innovointi

Moottori käynnistyy

Carrier käynnistää ensimmäisen nykyaikaisen ilmastointijärjestelmän moottorin Lue lisää

Willis Carrier käynnistämässä maailman ensimmäisen nykyaikaisen ilmastointijärjestelmän moottoria. Järjestelmä asennettiin kesällä 1902 Sackett & Wilhelmsin kirjapainoon Brooklynissa New Yorkissa. Tämä taiteilijan havainnekuva ilmestyi Steelways-lehden elokuun 1954 numerossa, jossa kerrottiin, että Carrierin ansiosta ilmastointi levisi teollisuuteen viileän tuulahduksen tavoin.

Carrier’s Beginnings
Carrier’s Beginnings

1902

Johtajuus

Carrierin alkuvaiheet

Ennen Carrierin perustamista Willis Carrier toimi insinöörinä Buffalo Forge Companyssa Lue lisää

Buffalo Forge Companyn insinöörien ryhmäkuvassa ovat Willis Carrier (alarivissä kolmas oikealta) ja hänen tuleva liikekumppaninsa J. Irvine Lyle (keskimmäisessä rivissä kuudes vasemmalta). Carrier, Lyle ja viisi muuta insinööriä perustivat Carrier Engineering Corporationin itsenäisenä yhtiönä vuonna 1915.

Dr. Carrier, “The Chief”
Dr. Carrier, “The Chief”

1902

Johtajuus

Tohtori Carrier, "Pomo"

Willis Carrier keksi nykyaikaisen ilmastoinnin heinäkuussa 1902. Lue lisää

Nykyaikaisen ilmastoinnin keksiminen heinäkuussa 1902 oli vasta alkua Willis Carrierille, jonka panos tehokkaaseen teollisuustuotantoon ja parempaan elämänlaatuun seuraavien 50 vuoden aikana oli niin mittava, että häntä alettiin kutsua ilmastoinnin isäksi.

1903-1914 

Carrierin ilmastoinnin lanseeraus yhdysvalloissa

The First Central System
The First Central System

1906

Kehitys

Ensimmäinen keskusjärjestelmä

Buffalo Forge Company alkaa myydä Carrierin ilmankäsittelylaitetta. Lue lisää

Buffalo Forge Company myi Carrierin ilmankäsittelylaitteen Pohjois-Carolinan Belmontissa toimivalle Chronicle Cotton Mills -puuvillatehtaalle, joka otti sen käyttöön lämpöpuhaltimeen perustuvassa tuuletusjärjestelmässä. Kyseessä oli ensimmäinen "keskusasemallinen" kosteutusjärjestelmä.

Textile Plants Adopt A/C
Textile Plants Adopt A/C

1906

Kehitys

Tekstiilitehtaat ottavat ilmastoinnin käyttöön

Tekstiiliteollisuus otti ilmastoinnin käyttöön ensimmäisten joukossa. Lue lisää

Tekstiiliteollisuudessa nykyaikainen ilmastointi otettiin ensimmäisten joukossa vastaan innokkaasti. Tässä New England Cottonin ostajat työskentelevät siistissä ja tehokkaassa ympäristössä.

The Magna Carta
The Magna Carta

1911

Innovointi

Magna Carta

Willis Carrier esittelee Rational Psychrometric Formulae -kaavan. Lue lisää

Willis Carrierin Rational Psychrometric Formulae -kaava toi tieteen ilmastointijärjestelmien suunnitteluun, joka oli aiemmin yleensä perustunut yritykseen ja erehdykseen. Samalla Carrierista tuli kansainvälinen toimija. Kaaviota päivitettiin ja siitä otettiin uusintapainoksia säännöllisesti. Se toimi tärkeänä työvälineenä insinöörisukupolville ja on nykyistenkin mallien perustana.

Carrier Around the World
Carrier Around the World

1914

Sitoutuminen

Carrier Around the World

Carrierin ilmastointilaitteet alkavat levitä kaikkialle maailmaan Lue lisää

Ilmastoinnista tuli lähes välittömästi kansainvälinen ilmiö, ja Willis Carrier suoritti merkittäviä asennushankkeita niin Pohjois-Amerikassa, Aasiassa, Euroopassa, Lähi-idässä kuin Keski- ja Etelä-Amerikassakin.

Home Comfort Begins
Home Comfort Begins

1914

Kehitys

Mukavuutta koteihin

Ensimmäinen asuinrakennukseen asennettu Carrierin ilmastointijärjestelmä valmistuu. Lue lisää

Carrier asensi ensimmäisen asuinrakennuksen ilmastoinnin Charles Gatesin kartanoon Minnesotan Minneapolisissa.

1915-1921 

Keinotekoista säätä

Carrier Engineering Corporation
Carrier Engineering Corporation

1915

Sitoutuminen

Carrier Engineering Corporation

Willis Carrier ja kuusi muuta nuorta insinööriä perustavat Carrier Engineering Corporationin. Lue lisää

Carrier Engineering Corporationilla oli lahjakkaita insinöörejä ja valoisat tulevaisuudennäkymät, mutta pääomasta oli pulaa. Markkinointi ja myyntitilausten hankkiminen olivat välttämättömiä toimenpiteitä yrityksen ensimmäisinä kuukausina.

Contributing to the War Effort
Contributing to the War Effort

1915

Kehitys

Historia 1915–1921: tarina 2

Carrierin ilmastoinnilla oli tärkeä rooli teollisuudessa ensimmäisen maailmansodan aikana.  Lue lisää

Carrierin International Arms and Fuse Companyyn New Jerseyhin asentama nykyaikainen ilmastointijärjestelmä on malliesimerkki yrityksen edistyksellisestä työstä ensimmäisen maailmansodan aikana, ja se paransi työntekijöiden tehokkuutta merkittävästi.

A Woman Engineer
A Woman Engineer

1917

Johtajuus

Nainen insinöörinä

Carrier palkkasi Yhdysvaltain ensimmäisen naispuolisen ilmastointi-insinöörin. Lue lisää

Carrier palkkasi Margaret Ingelsin Yhdysvaltain ensimmäiseksi naispuoliseksi ilmastointi-insinööriksi aikana, jolloin Yhdysvaltain lainsäätäjät väittelivät naisten äänioikeudesta. Carrierin edelläkävijyyden ansiosta Ingelsistä kirjoitettiin useita artikkeleita valtakunnallisiin aikakauslehtiin. Lisäksi hän toimi presidentti Herbert Hooverin kodinrakentamista ja omistamista koskevilla neuvottelupäivillä 1920-luvun loppupuolella. Ingels myös kirjoitti vuonna 1952 ilmestyneen Willis Carrierin elämäkerran.

Newark Research Lab
Newark Research Lab

1918

Johtajuus

Newarkin tutkimuslaboratorio

Yksi Carrierin varhaisista tutkimuslaboratorioista Newarkissa New Jerseyssä. Lue lisää

Tässä tunnetussa kuvassa Carrierin perustajiin kuuluva Alfred E. "Ned" Stacey istuu yhtiön tutkimuslaboratoriossa Newarkissa New Jerseyssä pian sen perustamisen jälkeen vuonna 1918

A Mechanical Weather Man
A Mechanical Weather Man

1919

Innovointi

Mekaaninen säämies

Mekaaninen säämies kirjoittaa kirjan ilmastoinnin hyödyistä. Lue lisää

Mekaaninen säämies kirjoitti kirjan (Carrierin hallituksen puheenjohtajan J. Irvine Lylen avulla) vuonna 1919. Kirjassa kerrottiin Carrierin nykyaikaisen ilmastoinnin eduista kymmenillä eri toimialoilla.

1922-1929 

Beyond the Factory

Centrifugal Chilling Takes Off
Centrifugal Chilling Takes Off

1922

Innovointi

Keskipakojäähdytys saa alkunsa

Carrier julkistaa ensimmäisen keskipakojäähdyttimen vuonna 1922. Lue lisää

Vuonna 1922 Carrier julkisti ensimmäisen keskipakojäähdyttimien, joka mahdollisti suuren mittakaavan mukavuusilmastoinnin.

On the Way to 2,000
On the Way to 2,000

1922

Johtajuus

2 000 laitteen rajapyykki

Carrier tarkastaa yhtiön ensimmäisen keskipakojäähdyttimen Syracusessa New Yorkin osavaltiossa. Lue lisää

Carrier Corporationin kahdestuhannes keskipakojäähdytyslaite valmistui vuonna 1950, ja samana päivänä hallituksen entinen puheenjohtaja Willis Carrier kävi Onondaga Pottery Companyssa New Yorcin Syracusessa katsastamassa ensimmäisen keskipakolaitteensa, joka oli valmistunut vuonna 1922. Laite toimi edelleen täydellisesti. Tämän kuvan uskotaan olevan viimeisiä Carrierista otettuja.

Indoor Ice
Indoor Ice

1925

Innovointi

Jäätä sisätiloihin

Madison Square Garden ottaa Carrierin keskipakojäähdyttimet käyttöön ilman viilentämiseen ja jään jäädyttämiseen. Lue lisää

New York Cityn "uusi" Madison Square Garden avattiin vuonna 1925. Siellä käytettiin Carrierin keskipakojäähdyttimiä ilman viilentämiseen ja täydellisen jääkentän luomiseen ammattilaisjääkiekkoilua varten.

Taking Comfort Skyward
Taking Comfort Skyward

1926

Innovointi

Mukavat oltavat yläilmoihin

Carrier saa valmiiksi ensimmäisen monikerroksiseen toimistorakennukseen tehdyn asennustyön Fresnossa Kaliforniassa Lue lisää

T.W. Patterson Buildingiin Kalifornian Fresnoon asennettiin Carrierin keskipakojäähdytinlaitteet kellariin ja ilmastointi katolle. Näin vuokralaisten käytössä olleet rakennuksen kerrokset 2–7 saatiin viilennettyä, ja hankkeesta tuli Carrierin ensimmäinen monikerroksinen hanke.

Central Air Goes Vertical
Central Air Goes Vertical

1928

Kehitys

Ilmastointi hipoo pilviä

Carrier osallistui ensimmäiseen pilvenpiirtäjähankkeeseen, johon asennettiin jo rakennusvaiheessa mukavuusjäähdytys. Lue lisää

Texasin San Antoniossa sijaitsevaan Milam Buildingiin asennettiin keskusilmastointi. Kyseessä oli ensimmäinen pilvenpiirtäjä, johon asennettiin mukavuusviilennys heti rakennusvaiheessa.

1930-1940 

Movin’ On Up
Movin’ On Up

1930

Kehitys

Suunta ylöspäin

Carrierin ikkunalaudan korkuisten Weathermaster-yksiköiden myynti alkaa. Lue lisää

Maaliskuussa 1930 Carrier myi ensimmäiset ikkunalaudan korkuiset Weathermaster-yksiköt Indianan East Chicagossa toimivalle Superheater Companylle. Tarkoituksena oli asentaa ilmastointi kaksikerroksisen rakennuksen toiseen kerrokseen. Elokuussa California Bank of Los Angeles hankki 490 Weathermasteria 15-kerroksisen rakennuksensa ilmastointiin. Myös Yhdysvaltain korkeimman oikeuden viilennykseen hankittiin 180 Carrierin Weathermaster-yksikköä.

Thailand Comes to Carrier
Thailand Comes to Carrier

1931

Sitoutuminen

Thaimaa vierailee carrierilla

Siamin kuningas Prajadhipok vierailemassa Carrierin Newarkin toimipisteessä. Lue lisää

Carrier Courierin elokuun 1931 numerossa julkaistiin kuva hänen majesteetistaan Siamin kuningas Prajadhipokista, Willis Carrierista ja yhtiön johtajista. Kuva otettiin kuninkaan vierailulla Carrierin Newarkin toimitiloissa. Siitä lähtien Carrier on ollut johtava ilmastoinnin toimittaja Thaimaan kansalle ja teollisuudelle.

Carrier Takes to the Seas
Carrier Takes to the Seas

1931

Innovointi

Carrier merillä

Carrier oli mukana ensimmäisessä risteilyaluksessa, johon asennettiin mukavuusilmastointi. Lue lisää

Italian ja Egyptin väliseen liikenteeseen rakennettu 13 400-tonninen italialainen moottorialus M.V. Victoria teki vuonna 1931 neitsytmatkansa ensimmäisenä aluksena, joka oli varustettu Carrierin ilmastoinnilla.

A Preview of the Future
A Preview of the Future

1937

Sitoutuminen

Esimakua tulevaisuudesta

Carrier lujittaa vahvaa suhdetta japanilaisiin asiakkaisiinsa. Lue lisää

Wills Carrier yhtiöineen piti yllä tiiviitä suhteita Japaniin siitä lähtien, kun yhtiö myi vuonna 1907 ilmastointilaitteen ensimmäiselle kansainväliselle asiakkaalleen, Jokohamassa toimineelle Fuji Silk Spinning Companylle. Vuonna 1937 Carrier kutsui Japanin kauppakomission jäseniä Newarkin lentokentälle ja vei heidät lennolle suurkaupunkialueen yli United Airlinesin koneessa. United Airlinesin omisti aikoinaan United Aircraft Corporation, josta tuli myöhemmin United Technologies Corporation (UTC). UTC:stä tuli Carrierin emoyhtiö vuonna 1979.

The Igloo of Tomorrow
The Igloo of Tomorrow

1939

Innovointi

Tulevaisuuden iglu

Carrierin ilmastointi sai osakseen huomiota vuoden 1939 maailmannäyttelyssä. Lue lisää

Kun New York City perusti komitean maailmannäyttelyä varten vuonna 1935, se otti käyttöön tunnuslauseen "Tulevaisuuden maailmaa rakentamassa". Tavoitteena oli houkutella mukaan yrityksiä ja tekniikoita, joiden ratkaisut tähtäsivät yksilöllisten tarpeiden täyttämiseen ja ihmiskunnan edistykseen. Carrier Corporation ja nykyaikainen ilmastointi täyttivät nämä kriteerit erinomaisesti. Näyttely avattiin vuonna 1939, ja sadan ensimmäisen aukiolopäivän aikana lähes 1,3 miljoonaa kävijää näki Carrierin kuuluisan tulevaisuuden iglun. Iglussa ja läheisessä Hall of Weathermakersissa kävijät saivat tietoja ilmastointiin liittyvistä vaiheista sekä saattoivat tutustua Carrierin jäähdytyksellä varusteltuun nykyaikaiseen elintarvikemyymälään ja Carrierin itsenäistä ilmastointia esittelevään näyttelyyn.

1941-1950 

Kunniakas palvelus

An Air Conditioned War
An Air Conditioned War

1941

Sitoutuminen

Ilmastointi sodassa

Toisen maailmansodan aikana Carrier keskittyi tukemaan liittoutuneiden sotatoimia. Lue lisää

Carrierin ilmastointituotteiden painopiste oli teollisuuden tuottavuudessa, ja yhtiö työskenteli liittoutuneiden tukena eri puolilla maailmaa väsymättä.

Carrier Helps the War Effort
Carrier Helps the War Effort

1942

Kehitys

Carrier osallistuu sotaponnisteluihin

Carrierin ilmastoinnilla oli tärkeä rooli tarvikkeiden ja ammusten valmistamisessa. Lue lisää

Vuonna 1942 oli kulunut 20 vuotta siitä, kun Willis Carrier keksi keskipakojäähdyttimen. Tämä innovaatio oli tehnyt ilmastoinnin tutuksi suurelle yleisölle, ja siitä tuli toisen maailmansodan aikana kriittinen tekijä sotatarvikkeiden tehokkaassa tuotannossa.

Refrigerators in the Field
Refrigerators in the Field

1944

Sitoutuminen

Kylmälaitteita kentällä

Liittoutuneiden joukot eri puolilla maailmaa saattoivat nauttia turvallisista ja tuoreista elintarvikkeista osittain Carrierin tekniikan ansiosta. Lue lisää

Carrier auttoi sotaponnisteluissa muun muassa toimittamalla jäähdytystuotteita, jotka mahdollistivat pilaantuvien elintarvikkeiden turvallisen toimituksen ja säilytyksen lähes 10 000 kilometrin päässä kotoaan oleville sotilaille.

Keeping Transit Cool
Keeping Transit Cool

1946

Innovointi

Viilennystä joukkoliikenteeseen

Carrier varustelee maailman ensimmäisen ilmastoidun linja-auton. Lue lisää

Maailman ensimmäinen ilmastoitu kaupunkiliikenteen bussi otettiin käyttöön San Antoniossa Texasissa vuonna 1946.

Willis Carrier Passes Away
Willis Carrier Passes Away

1950

Johtajuus

Willis Carrier menehtyy

Willis Carrier menehtyy matkalla New York Cityyn 7.10.1950 Lue lisää

Willis Carrier menehtyi matkalla New York Cityyn 7. lokakuuta 1950 hieman ennen 74-vuotispäiväänsä. Vaikka vaiherikas ja merkittävä elämä ja yhden teollisuudenalan ja yrityksen aikakausi päättyivät, Carrierin perintö jäi elämään.

1951-1978 

Kasvua suurten ikäluokkien rinnalla

Air Conditioning Turns 50
Air Conditioning Turns 50

1952

Innovointi

Ilmastointi 50 vuotta

Carrier juhlii ilmastoinnin 50-vuotiasta taivalta. Lue lisää

Ilmastoinnin 50-vuotisjuhlallisuuksissa Carrierin hallituksen puheenjohtaja Cloud Wampler (oikealla) ja P&lE Railroadin hallituksen puheenjohtaja seisovat Pittsburghissa junalaiturilla, jossa Willis Carrier sai idean nykyaikaisesta pesurityyppisestä ilmastoinnista. Taustalla on Pittsburghin Gateway Center, jossa oli tuohon aikaan maailman suurin Carrier Conduit Weathermaster -laitteisto.

Residential Community
Residential Community

1956

Kehitys

Asuinyhteisö

Carrier saa asuntorakentamisen historian suurimman ilmastointiurakan. Lue lisää

Tammikuussa 1956 Carrier sai kaikkien aikojen suurimman asuntoilmastointiurakan yhteistyössä julkiseen rakentamiseen keskittyneen Levitt & Sons Inc. -yhtiön kanssa. Carrier toimitti Weathermaker-keskusilmastointijärjestelmän 702 Country Clubber -tyyppiseen taloon Pennsylvanian Levittowniin.

Carrier Goes Mobile
Carrier Goes Mobile

1957

Innovointi

Carrier liikkeellä

1950-luvulle tultaessa Carrierin valikoima ulottuu suurista jäähdyttimistä pieniin asuntovaunuille tarkoitettuihin laitteisiin. Lue lisää

Carrierin osaamisen laajuudesta kertoo tämä vuoden 1957 otos New York Coliseumin (jossa nykyisin sijaitsee Time Warner Center) asuntovaununäyttelystä. Näyttelyemäntä kääntää asuntovaunuihin tarkoitetun pienen yhden hevosvoiman Roomette-ilmastointilaitteen säätönuppia. Hänen takanaan on Carrierin keskipakojäähdytin, joka piti 3,6 hehtaarin näyttelytilan viileänä.

Reimagining Refrigerated Transport
Reimagining Refrigerated Transport

1968

Johtajuus

Kylmäkuljetuksia uudistamassa

Carrier lanseeraa ensimmäisen kontteihin tarkoitetun etuseinäjäähdytysyksikön. Lue lisää

Carrier Transicoldin innovaatioihin kuuluu vuonna 1968 lanseerattu ensimmäinen etuseinäjäähdytysyksikkö konteille. Siitä lähtien yritys on luonut mullistavia innovaatioita, jotka ulottuvat tehokkaista diesel/-sähköasennuksista vuonna 2010 esiteltyyn ensimmäiseen luonnollista kylmäainetta käyttävään konttiin.

110 Floors of Cooling
110 Floors of Cooling

1971

Johtajuus

110 viilennettyä kerrosta

Carrier saa maailman korkeimman rakennuksen ilmastointiurakan. Lue lisää

Carrier valittiin pääilmastointiurakoitsijaksi Chigacon 110-kerroksiseen Sears Toweriin, joka oli valmistuessaan maailman korkein rakennus.

1979-1993 

Laajempi läsnäolo maailmalla

UTC Acquires Carrier
UTC Acquires Carrier

1979

Johtajuus

UTC ostaa carrierin

United Technologies ostaa Carrierin. Lue lisää

United Technologies osti Carrierin vuonna 1979, mikä mullisti lämmityksen ja ilmastoinnin kansainväliset markkinat.

Carrier Goes Digital
Carrier Goes Digital

1980

Sitoutuminen

Carrier siirtyy digitaaliseen aikakauteen

Carrierin tuotteilla on tärkeä rooli internetiä ylläpitävän tekniikan mahdollistamisessa. Lue lisää

Carrierin tuotteet jäähdyttävät tehokkaasti datakeskuksia kaikkialla maailmassa, mikä korostaa Carrierin tärkeää roolia internetin tuomisessa kaikkien ulottuville.

Environmental Stewardship
Environmental Stewardship

1990

Sitoutuminen

Ympäristönsuojelun suunnannäyttäjä

Carrier on ympäristöystävällisten tuotteiden, palveluiden ja koulutuksen uranuurtaja Lue lisää

Carrierin ympäristöpolitiikkaan on aina sisältynyt vahvasti koulutus sekä sitoutuminen turvallisten kylmäaineiden käyttöön paljon ennen säädösten voimaantuloa ja kilpailijoita.

Preserving a Masterpiece
Preserving a Masterpiece

1993

Kehitys

Mestariteosta konservoimassa

Carrier suunnittelee nerokkaan ratkaisun Sikstiiniläiskappelin freskojen säilyttämiseen.  Lue lisää

Kolmen vuosikymmenen kärsivällinen työ toi esiin Michelangelon mestariteoksen alkuperäiset värit Sikstiiniläiskappelissa, mutta toisaalta jätti sen luonnonvoiminen armoille. Carrier käytti konservointityössä erittäin tarkkoja kosteuden mittauslaitteita. Tämä laite oli sijoitettuna noin yhdeksän metrin korkeudelle kävijöiden näkymättömiin.

Global Sustainability
Global Sustainability

1993

Sitoutuminen

Kestävää kehitystä kansainvälisesti

Carrier johtaa luonnollisesti vaiheittaista luopumista CFC:hen perustuvista jäähdyttimistä Yhdysvalloissa. Lue lisää

Carrier lopettaa CFC-pohjaisten jäähdyttimien valmistuksen Yhdysvalloissa kaksi vuotta ennen Yhdysvaltain Clean Air Act -laissa annettua määräaikaa ja 16 vuotta ennen kehitysmaille asetettuja vaatimuksia.

1994-PRESENT 

Luontainen johtaja

A Century of Influence
A Century of Influence

1998

Johtajuus

A Century of Influence

Carrier celebrates the centennial of modern air conditioning. Lue lisää

In 1998, Willis Carrier is named one of Time magazine’s “100 Most Influential People of the Century.”

Hitting the Century Mark
Hitting the Century Mark

2002

Johtajuus

100 vuotta täyteen

Carrier juhlii nykyaikaisen ilmastoinnin 100-vuotiasta taivalta. Lue lisää

Nykyaikaisen ilmastoinnin 100-vuotisjuhlallisuuksissa Carrierin hallituksen puheenjohtaja Geraud Darnis puhui yleisölle W. E. Grady High Schoolissa New Yorkin Brooklynissa. Hän totesi, että Willis H. Carrier Academyn perustaminen on paras tapa kunnioittaa Willis Carrierin näkemystä siitä, että koulutus ja ymmärrys ovat avaimia kaikenlaisten haasteiden ratkaisemiseen.

Gold Medal Performance
Gold Medal Performance

2008

Sitoutuminen

Kultamitalin arvoinen suoritus

Carrierin innovatiivinen tekniikka ylsi kultamitalin arvoiseen suoritukseen Pekingissä vuonna 2008 Lue lisää

Pekingin kansallisella stadionilla on Carrierin ilmankäsittelylaitteet ja ensimmäinen Kiinassa valmistettu LVI-tuote, joka on saanut korkeimman kansainvälisen LVI-standardin EN 1886:n mukaisen sertifioinnin. Stadion on merkittävä kansainvälisten urheilukisojen järjestämispaikka, ja sitä kutsutaan usein Linnunpesäksi.

Carrier Takes the LEED
Carrier Takes the LEED

2011

Kehitys

Carrier yltää leed-kultaan

Carrierin tehtaasta tulee alansa ensimmäinen LEED®-kultasertifioinnin saanut tehdas. Lue lisää

Carrierin Monterreyssa sijaitseva tehdas sai maailman ensimmäisenä LVI-alan tehtaana Leadership in Energy and Environmental Design (LEED®) -kultasertifioinnin vuonna 2011.

To Infinity…and Beyond!
To Infinity…and Beyond!

2011

Innovointi

Vain ääretön rajana

Carrier lanseeraa yhtiön tehokkaimman ilmalämpöpumpun. Lue lisää

Vuonna 2011 Carrier lanseerasi Greenspeed™-tekniikalla varustetun Infinity®-lämpöpumpun, joka lämmittää tehokkaammin kuin mikään muu ilmalämpöpumppu.

110 Years and Counting
110 Years and Counting

2011

Johtajuus

110 vuotta – ja tarina jatkuu

Carrier juhlistaa innovaatioon perustuvaa perintöään, kun nykyaikainen ilmastointi saavuttaa uuden virstanpylvään.  Lue lisää

Carrier juhlii nykyaikaisen ilmastoinnin 110-vuotista taivalta. Lisätietoja on osoitteessa WillisCarrier.com