Emoyhtiö

Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Carrier kuuluu UTC Climate, Controls & Security - yksikköön United Technologies -konsernissa, joka on maailman johtava ilmailu- ja kiinteistöjärjestelmäaloille suunnattujen ratkaisujen toimittaja. Lisätietoja on osoitteessa www.utc.com.

Toiminta

UTC Climate, Controls & Security is a leading provider of heating, ventilating, air conditioning and refrigeration systems, building controls and automation, and fire and security systems. It operates 51 factories and 39 research & design centers worldwide with more than 50,000 employees serving customers in more than 180 countries.

Innovointi on aina ollut yksi Carrierin ydinarvoista. Nykyisin yrityksellä on yhdeksän tutkimus- ja kehityskeskusta viidessä maassa Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Niissä pyritään tuottamaan mahdollisimman suorituskykyisiä ja taloudellisia tuotteita ja palveluita asiakkaille.

Kestävä kehitys ja ekologinen rakentaminen

Sitoumuksemme ympäristönsuojeluun näkyy paitsi yrityksen sisällä, myös yhteisöissämme ja markkinoilla. UTC Climate, Controls & Security on ainoana yhtiönä maailmassa Yhdysvaltain, Argentiinan, Kiinan, Intian, Singaporen ja Ranskan Green Building Council -yhdistysten perustajajäsen. Itse asiassa Carrier oli U.S. Green Building Councilin® (USGBC) ensimmäinen perustajajäsen vuonna 1993.

Carrier on sitoutunut vähentämään tuotteidensa kasvihuonekaasuvaikutusta kehittämällä energiatehokkuutta ja käyttämiään kylmäaineita. Olemme johtaneet alan vaiheittaista luopumista otsonia tuhoavista kylmäaineista vuodesta 1994. Samalla olemme lanseeranneet maailman energiatehokkaimpiin lukeutuvia lämmitys-, ilmastointi- ja kylmäjärjestelmiä. Samanaikaisesti olemme pienentäneet toimintamme ympäristövaikutusta.

Jaamme aktiivisesti asiantuntemustamme toimiaksemme suunnannäyttäjänä ympäristöasioissa. Olemme USGBC:n suurin kansainvälinen kumppani Leadership in Energy- ja Environmental Design (LEED®) -koulutuksessa. Carrier Universityn Institute for Sustainability on kouluttanut tuhansia alan ammattilaisia Yhdysvalloissa, Lähi-idässä, Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa.

Esimerkkejä merkittävistä asennuskohteista

  • Sikstiiniläiskappeli – Rooma, Italia
  • Singapore Expo, Aasian suurin messukeskus – Singapore
  • Mahtava kansan sali – Peking, Kiina
  • George Washingtonin tila Mount Vernonissa – Virginia, Yhdysvallat
  • Galleria degli Uffizi – Firenze, Italia
  • The Great Library of Alexandria - Alexandria, Egypt

U.S. Green Building Council® ja LEED® ovat U.S. Green Building Councilin rekisteröityjä tavaramerkkejä.