Tietoja Carrier Commercial Refrigerationin Suomen yksiköstä

Carrier Commercial Refrigeration on johtava energiatehokkaiden kylmäjärjestelmien kokonaistoimitusten ja palveluiden toimittaja päivittäistavarakaupan alalla. Olemme sitoutuneet parantamaan jäähdytysratkaisuja luonnollisesti kestävän kehityksen mukaisilla tuotteilla ja prosesseilla sekä parantamaan tuotteiden esillepanoa innovaatiivisesti.

Olemme sitoutuneet parantamaan jäähdytysratkaisuja kestävän kehityksen mukaisilla tuotteilla ja prosesseilla sekä parantamaan asiakkaidemme myyntimahdollisuuksia teknisillä innovaatioilla.

Carrier Oy on maanlaajuinen kaupan kylmäkaappien, pakastimien ja kylmäjärjestelmien toimittaja, joka palvelee elintarviketukkukauppaa, teollisia sovelluksia sekä ilmastointiratkaisuja Suomen markkinoilla. Yhtiömme on kehityksen kärjessä CO2OLtec®-kylmäjärjestelmissä, joissa käytetään kylmäaineena hiilidioksidia. Sen maapalloa lämmittävä vaikutus on alhainen, kuten EU:n F-kaasuasetus edellyttää.

Yhtiön Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja lisäksi yhtiöllä on toimintaa Tampereella, Lahdessa, Turussa ja Oulussa.

Carrier Commercial Refrigeration on osa UTC Climate, Controls & Security -yhtiötä, joka on maailman suurin kiinteistötekniikkatoimittaja. Sen paloturvallisuus-, turvallisuus-, kiinteistöautomaatio-, lämmitys-, tuuletus-, ilmastointi- ja kylmäjärjestelmät sekä -palvelut mahdollistavat integroidut ja suorituskykyiset rakennukset, jotka ovat turvallisia, älykkäitä ja kestävän kehityksen mukaisia.