Tietoa meistä

Carrier syntyi Willis Carrierin vuonna 1902 keksimän nykyaikaisen ilmastoinnin ympärille, ja se on johtava lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Vaalimme innovaatioihin perustuvaa perintöämme kehittämällä tuotteita ja palveluita parantamaan elämänlaatua ja tehokkuutta.

Keksintö, joka muutti maailman

Vuonna 1902 Willis Carrier ratkaisi yhden ihmiskunnan kiperimmistä haasteista ja keksi nykyaikaisen ilmastoinnin sisätilojen olosuhteiden hallintaan. Tämä keksintö synnytti lukuisia toimialoja ja edisti tuottavuutta, terveyttä ja ihmisten elämänlaatua.

Nykyisin Carrierin innovaatioita on kaikkialla maailmassa ja käytännössä kaikilla arjen osa-alueilla. Luomme miellyttäviä ja tuottavia olosuhteita ilmastosta riippumatta. Suojaamme globaaleja ruokavarantoja pitämällä elintarvikkeet ja juomat laadukkaina ja tuoreina. Varmistamme terveyden ja hyvinvoinnin mahdollistamalla elintärkeiden lääkintätarvikkeiden asianmukaisen kuljetuksen ja toimituksen vaativissa olosuhteissa. Tarjoamme ratkaisuja, palveluita ja koulutusta ekologisen rakentamisen edistämiseen.

Nämä ovat vain esimerkkejä tavoista, joilla Carrier pyrkii tekemään maailmasta paremman paikan asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan.

Luontainen johtaja

Carrier on ollut alansa luontainen johtaja alusta lähtien. Se loi täysin uuden ja innovatiivisen tuotteen ja samalla asetti uudet standardit ympäristövastuullisuudelle. Olemme johtaneet alan vaiheittaista luopumista otsonia tuhoavista kylmäaineista vuodesta 1994. Samalla olemme lanseeranneet maailman energiatehokkaimpiin lukeutuvia lämmitys-, ilmastointi- ja kylmäjärjestelmiä.

Ympäristön ja maailman rajallisten luonnonvarojen suojelu on liiketoimintamme kulmakivi. Ymmärrämme, miten tärkeää on säilyttää vastuullinen tasapaino nyt luomamme mukavuuden ja tulevaisuuden maailman välillä.

Asiakkaiden tarpeiden täyttäminen

Carrier toimittaa globaaleja ratkaisuja muun muassa monenlaisiin lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytyskohteisiin.

  • Miellyttävää asumista – Miljoonat ihmiset luottavat Carrierin johtajuuteen ja asiantuntemukseen tehokkaissa kodin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuissa.
  • Kiinteistöratkaisut – Carrier asettaa standardin suorituskyvylle, energiatehokkuudelle ja ympäristöystävällisyydelle ja tarjoaa ratkaisuja ilmastointiin, kiinteistösäätimiin ja energiapalveluihin rakennuksen koko elinkaaren ajan.
  • Kuljetusten jäähdytys – Carrierin kuljetusjäähdytyslaitteet, kylmäketjun valvontaratkaisut ja varaosat varmistavat elintarvikkeiden ja juomien, lääkintätarvikkeiden ja muiden herkästi pilaantuvien tavaroiden turvallisen ja luotettavan kuljetuksen ihmisille ja yrityksille eri puolille maailmaa.
  • Kaupan kylmäjärjestelmät – Carrierin juoma-, ruokapalvelu- ja päivittäistavarakaupan aloille tarkoitetut jäähdytysratkaisut perustuvat seuraavan sukupolven tekniikoihin. Ne säilyttävät tuotteiden tuoreuden, takaavat niiden turvallisuuden ja parantavat niiden ulkoasua juomien ja elintarvikkeiden kansainvälisessä vähittäiskaupassa.


Natural Leadership and Sustainability at UTC