Skip to main content
1903-engineers-buffalo-forge-company_h

Tietoa Meistä

Carrier syntyi Willis Carrierin vuonna 1902 keksimän nykyaikaisen ilmastoinnin ympärille, ja se on johtava lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Vaalimme innovaatioihin perustuvaa perintöämme kehittämällä tuotteita ja palveluita parantamaan elämänlaatua ja tehokkuutta.

1902-sackett-wilhelm-first-modern-air-conditioning-system_c
Keksintö, joka muutti maailman

Vuonna 1902 Willis Carrier ratkaisi yhden ihmiskunnan kiperimmistä haasteista ja keksi nykyaikaisen ilmastoinnin sisätilojen olosuhteiden hallintaan. Tämä keksintö synnytti lukuisia toimialoja ja edisti tuottavuutta, terveyttä ja ihmisten elämänlaatua.

Nykyisin Carrierin innovaatioita on kaikkialla maailmassa ja käytännössä kaikilla arjen osa-alueilla. Luomme miellyttäviä ja tuottavia olosuhteita ilmastosta riippumatta. Suojaamme globaaleja ruokavarantoja pitämällä elintarvikkeet ja juomat laadukkaina ja tuoreina. Varmistamme terveyden ja hyvinvoinnin mahdollistamalla elintärkeiden lääkintätarvikkeiden asianmukaisen kuljetuksen ja toimituksen vaativissa olosuhteissa. Tarjoamme ratkaisuja, palveluita ja koulutusta ekologisen rakentamisen edistämiseen.

Nämä ovat vain esimerkkejä tavoista, joilla Carrier pyrkii tekemään maailmasta paremman paikan asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan.

Asiakkaiden tarpeiden täyttäminen

Carrier toimittaa globaaleja ratkaisuja muun muassa monenlaisiin lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytyskohteisiin.

carrier-residential-systems-keep-families-comfortable
Miellyttävää asumista

Miljoonat ihmiset luottavat Carrierin johtajuuteen ja asiantuntemukseen tehokkaissa kodin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuissa.

carrier-commercial-hvac-solutions-cool-office-buildings
Kiinteistöratkaisut

Carrier asettaa standardin suorituskyvylle, energiatehokkuudelle ja ympäristöystävällisyydelle ja tarjoaa ratkaisuja ilmastointiin, kiinteistösäätimiin ja energiapalveluihin rakennuksen koko elinkaaren ajan.

carrier-transicold-vector-trailer-refrigeration-unit
Kuljetusten jäähdytys

Carrierin kuljetusjäähdytyslaitteet, kylmäketjun valvontaratkaisut ja varaosat varmistavat elintarvikkeiden ja juomien, lääkintätarvikkeiden ja muiden herkästi pilaantuvien tavaroiden turvallisen ja luotettavan kuljetuksen ihmisille ja yrityksille eri puolille maailmaa.

woman-hypermarket-fresh-vegetables
Kaupan kylmäjärjestelmät

Carrierin juoma-, ruokapalvelu- ja päivittäistavarakaupan aloille tarkoitetut jäähdytysratkaisut perustuvat seuraavan sukupolven tekniikoihin. Ne säilyttävät tuotteiden tuoreuden, takaavat niiden turvallisuuden ja parantavat niiden ulkoasua juomien ja elintarvikkeiden kansainvälisessä vähittäiskaupassa.

willis-carrier-portrait-1920-silhouette
Luontainen johtaja

Carrier on ollut alansa luontainen johtaja alusta lähtien. Se loi täysin uuden ja innovatiivisen tuotteen ja samalla asetti uudet standardit ympäristövastuullisuudelle. Olemme johtaneet alan vaiheittaista luopumista otsonia tuhoavista kylmäaineista vuodesta 1994. Samalla olemme lanseeranneet maailman energiatehokkaimpiin lukeutuvia lämmitys-, ilmastointi- ja kylmäjärjestelmiä.

Ympäristön ja maailman rajallisten luonnonvarojen suojelu on liiketoimintamme kulmakivi. Ymmärrämme, miten tärkeää on säilyttää vastuullinen tasapaino nyt luomamme mukavuuden ja tulevaisuuden maailman välillä.

Learn More

Featured Stories

carrier-conservation-meter
Keeping Conservation Cool

The Carrier CO₂NSERVATION Meter demonstrates our ongoing commitment to the environment, and it isn't slowing down anytime soon.

blue-sky-lower-co2
Keeping Refrigeration Innovative

By using recycled carbon dioxide (CO₂) as a refrigerant instead of synthetic refrigerants, Carrier is helping balance sustainability with efficiency and performance in commercial refrigeration systems.

strawberries-in-containers
Keeping Strawberries Refrigerated

As delicate as they are delicious, strawberries must make an amazing journey to get from the field to your fingertips – and precise Carrier technology makes it all possible.

comfortable-girl-with-pet
Keeping Homes Warm

While the outdoor weather is beyond your control, Carrier’s efficient heating solutions ensure that the indoor forecast is always entirely up to you.

Speak Up
Carrier's Speak Up -ohjelma tarjoaa useita viestintäkanavia todellisista, epäillyistä tai mahdollisista eettisten sääntöjen rikkomuksista ilmoittamiseen yhden alustan kautta, johon pääsee maksuttomalla numerolla tai verkkolähetyksellä. Molemmat vaihtoehdot mahdollistavat tällaisten huolenaiheiden anonyymin ilmoittamisen.
Speak Up