Gå til hovedindhold

Carrier udvider serien af E6-kølereoler med Monaxis®- og MonaxEco®-versioner med ultralav front

KØLN, Tyskland -

Carrier Commercial Refrigeration Europe har udvidet E6 Monaxis®- og MonaxEco®-kølereolserien med en ny version med ultralav front. Fronthøjden på 220 millimeter er den ideelle løsning til detailhandlere, der har et standard butikslayout, og som ønsker at maksimere opbevarings- og udstillingsarealet, øge salget og – i sammenligning med den forrige E5-version – reducere levetidsomkostningerne. Carrier, som er verdensførende inden for højteknologiske varme-, aircondition-, og køleløsninger, er en del af UTC Building & Industrial Systems, som er en enhed af United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

De nye E6-displaykabinetter kan fås i både åbne versioner ("Monaxis") og i versioner med glasdøre ("MonaxEco"). Deres ultralave fronthøjder er opnået via optimeret sokkelhøjde, konstruktionsmæssigt design og vandaftapningssystem. Mens versionen med den lave højde har en fronthøjde på 295 millimeter, er fronthøjden på den ultralave version reduceret med hele 25 procent, hvilket giver en displayåbning på op til 1.860 millimeter. Dette giver øget produktsynlighed og salgsfremmende muligheder med forbedret kundeappel og produktsalg.

Den nye eksternt kølede E6 Monaxis ® -reol

Den nye E6 Monaxis-version med ultralav front omfatter et innovativt temperaturudligningssystem og et dobbelt luftgardin, hvilket sikrer en ensartet temperatur i hele kabinettet. Baseret på ISO 23953-standarden har det åbne kabinet en M1-temperaturydelse, der egner sig til de fleste kød- og fiskeprodukter såvel som mejeriprodukter og mindre følsomme produkter, mens versionen med glasdøre har en M0-temperaturydelse, der egner sig til produkter, der kræver kølekonservering, som f.eks. hakket kød og industrielt fremstillede pølser.

Begge kabinetter er designet til at give detailhandlere mulighed for at maksimere produktmængde og -display, hvor kølekapaciteten er øget via en kombination af Carriers nyeste fordamper, højtydende blæsere og et intelligent luftflowsystem. Gennemsigtige vægdæksler til blæserne reducerer nedetid under servicearbejde, og de er placeret på bagsiden af hensyn til forbedret hygiejne og nem vedligeholdelse.

"Vi bestræber os på at levere innovative, energieffektive løsninger til detailhandlere," sagde James Nutting, marketingsdirektør hos Carrier kommerciel køling Europa. "Takket være anvendelsen af avanceret teknologi, avancerede produktionsmetoder og materialer i høj kvalitet har Carrier taget et afgørende skridt i udviklingen af højtydende kølereoler."

Den eksternt kølede MonaxEco ® ®-reol med glasdøre

Foruden den energieffektive drift er E6 Monaxis-kølereolen og MonaxEco-kølereolen med glasdøre mere fleksible med hensyn til indretning. Afstanden på 25 mm mellem hullerne til hyldeophæng giver mulighed for mange hyldepositioner. Udvalget af endemoduler til Monaxis- eller MonaxEco-gondoler er ideelle til mange forskellige butikstilbud. Endevæggene af glas på de nye enheder giver en glasoverflade, der er mere end 10 procent større end på de endevægge, der blev brugt i den foregående E5-serie, hvilket yderligere forbedrer produktsynligheden. Andre detaljer er designet med henblik på nemmere vedligeholdelse og en forbedret indkøbsoplevelse for kunden, herunder nummererede hylder, et stort udvalg af tilbehør og LED-belysning i forskellige farver til produktdisplay.

Den nye eksternt kølede E6 Monaxis ® kølereols gondolopsætning

"Den nye E6 Monaxis-kølereol bringer produkter tættere på kunden, fordi den er designet til en mere attraktiv varepræsentation med en maksimeret displayåbning," sagde Patrice Boutillot, direktør, programpræsentation af E6-generationens kabinetter, Carrier kommerciel køling Europa.

Yderligere oplysninger om Monaxis- og MonaxEco multideck kølereoler kan findes på www.carrier-refrigeration.com. Et overblik over virksomhedens indsats for bæredygtighed kan fås ved at besøge www.NaturalLeader.com eller følge @CarrierGreen på Twitter.

Den nye eksternt kølede E6 Monaxis ® -kølereols gondolopsætning uden produkter

Om Carrier
Carrier blev grundlagt af opfinderen af den moderne aircondition og er verdensførende inden for højteknologiske varme-, aircondition-, og køleløsninger. Carriers eksperter leverer bæredygtige løsninger med anvendelse af energieffektive produkter, bygningsautomatik og energiservice til privat-, erhvervs-, detail-, transport- og fødevarerkunder. Carrier er en del af UTC Building & Industrial Systems, som er en enhed af United Technologies Corp., en førende leverandør til industrier, der beskæftiger sig med luft- og rumfartssystemer samt bygningssystemer i hele verden. Yderligere informationer kan fås ved at besøge www.carrier.com eller følge @CarrierGreen på Twitter