Gå til hovedindhold

Carrier Commercial Refrigeration åbner CO2OLacademy-uddannelseslokaler

MAINZ, Tyskland -

Carrier Commercial Refrigeration har åbnet sit CO2OLacademy-træningsanlæg i Tyskland. Anlægget er virksomhedens første af sin slags, der ligger i et funktionelt varehus. CO2OLacademy-faciliteterne har til formål at øge de europæiske Carrier Commercial Refrigeration-montørers tekniske viden og praktiske færdigheder. Carrier, som er verdensførende inden for højteknologiske varme-, ventilations- og aircondition-løsninger, er en del af UTC Building & Industrial Systems, der ejes af United Technologies Corp. (NYSE:UTX).

CO2OLacademy åbnede officielt d. 25. marts i Carriers forskningsudviklingscenter i Mainz. CO2OLacademy-faciliteterne bliver det centrale uddannelsessted for Carrier Commercial Refrigerations service- og installationsteknikere fra hele Europa, som skal gennemgå praktisk træning og udføre øvelser for at forbedre deres færdigheder og årsagsanalyseeffektivitet, idet de også udveksler best practice-erfaringer. Deltagende teknikere vil blive undervist i specifikke køleteknologiske metoder med kuldioxid (CO2), mens supplerende lokale uddannelsesinitiativer foregår sideløbende hermed.

“Deltagelse i interne uddannelsesaktiviteter under forhold, der er på højeste niveau, vil hjælpe vores montører til at erhverve sig og anvende den nyeste viden om, hvordan man installerer og efterser nøglefærdige CO2OLtec®-projekter med den ypperste kvalitet og driftssikkerhed,” udtalte Bart Driessens, som er direktør for service operations i Carrier Commercial Refrigeration Europe.

Det nye anlæg har et træningslokale samt et operationelt kølerum og fryserum. Et CO2OLtec-køleanlæg er installeret og forbundet med fjernanlæg, så der skabes et fuldt driftsklart CO2-supermarked, hvor realtidssituationer, som fx planlagte eftersyn og andre nødvendige reparationer, kan simuleres.

Yderligere informationer kan fås ved at besøge www.carrier-refrigeration.com or follow @CarrierGreen påTwitter.

Om Carrier
Carrier blev grundlagt af opfinderen af den moderne aircondition og er verdensførende inden for højteknologiske varme-, aircondition-, og køleløsninger. Carriers eksperter leverer bæredygtige løsninger med anvendelse af energieffektive produkter, bygningsautomatik og energiservice til privat-, erhvervs-, detail-, transport- og fødevarerkunder. Carrier er en del af UTC Building & Industrial Systems, som er en enhed af United Technologies Corp., en førende leverandør til industrier, der beskæftiger sig med luft- og rumfartssystemer samt bygningssystemer i hele verden. Yderligere informationer kan fås ved at besøge www.carrier.com or follow @CarrierGreen påTwitter.