Carrier Transicolds nya eSolutions™: Nästa generationens uppkopplade kylning

April 16, 2019

HANNOVER, Tyskland

IAA Commercial Vehicles 2018, hall 27, E15


HANNOVER, Tyskland, 19 september, 2018 — Carrier Transicold Europes nya paket för uppkoppling, eSolutions™ är ett avancerat telematikverktyg som är utformat för att förbättra produktsynlighet, hantera driftkostnader och förbättra drifteffektiviteten genom hela kylkedjan. eSolutions visas nu på IAA Commercial Vehicles 2018. Carrier Transicoldär en del av UTC Climate, Controls & Security, en del av United Technologies Corp. (NYSE: UTX). Carrier Transicold utvecklade den nya eSolutions-programvaran för att på ett intelligent sätt övervaka anslutna kylanläggningar överallt i världen och tillhandahålla viktig information till producenter, förare, transportledare och återförsäljare om produkterna som transporteras och fordonen som transporterar dem.


”eSolutions är ett stort steg framåt för vårt uppkopplade kylsystemerbjudande”, sa Bertrand Gueguen, president, Truck / Trailer International, Carrier Transicold. ”Det ger våra kunder möjlighet att övervaka, spåra och driva sina kylenheter från vilken uppkopplad enhet som helst i världen – plus att vi byggt in ett antal funktioner som ger deras verksamhet värde i realtid.”


Den nya eSolutions-programvaran ger operatörerna 24/7-tillgång till en mängd värdefulla data via dator, smartmobil eller pekplatta, bland annat:

• fjärrövervakning av temperaturer

• tvåvägs drifthantering och styrning

• omfattande service och utnyttjanderapporter

• information om koldioxid och utsläpp, bland annat

o läckagetester och buller

o geostaket

o driftlarm


Systemet ger också tillgång till service- och underhållsscheman för alla anslutna kylenheter och understödjer styrning av vagnparken och minimera störningar orsakade av stilleståndstider för fordonen. Det finns tre eSolutions-paket – Access, Premium och -Expert – alla med olika nivåer av tillgängliga data och funktionalitet. Access-paketet ger transportledare relevanta funktioner för verksamheten, inräknat temperaturövervakning, geolokalisering, service- och utnyttjanderapporter liksom allmänna rapporter om koldioxidutsläpp. Premium-paketet ger tillgång till funktioner relaterade till tjänster och regler, medan Expert, ett mest avancerade paketet, ger operatören möjligheter att anpassa plattformen helt och hållet efter sina specifika krav med funktioner som förutsägande underhåll och speciella stödtjänster som bidrar till bättre prestanda.
Alla paketen kan kommas åt via en standard webbläsare och inkluderar installation av en box inbyggd i kylenheten för insamling, delning och analys av alla data i kylkedjan.
Mer information om Carrier Transicold och dess produkter finns påwww.carriertransicold.eu. Följ Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.


Om Carrier Transicold

Carrier Transicold bidrar till att förbättra transport och leverans av temperaturreglerat gods med ett komplett utbud av utrustning och tjänster för kyltransporter och med transparens i kylkedjan. Carrier Transicold har i 45 år varit branschledande och försett kunder runt om i världen med avancerade, energieffektiva och miljövänliga kylanläggningar för containrar och generatorer, direktdrivna och diesellastbilsanläggningar och kylanläggningar för släpvagnar. Carrier är en del av UTC Climate, Controls & Security, en enhet i United Technologies Corp., som är en ledande och världsomspännande leverantör till flyg- och rymdindustrin och byggnadsindustrin. Mer information finns på www.carriertransicold.eu. Följ Carrier på Twitter: @SmartColdChain.