Carrier Transicold Supra 1150 treffer de riktige notene for Pulleyn Transport

WARRINGTON, England -

Pulleyn Transport har spesifisert en Carrier Transicold Supra 1150 undermonteringsenhet for en ny spesialtrailer som skal brukes til å transportere musikkinstrumenter for Philharmonia Orchestra. Den nye modellen er den seneste i en lang rekke av avkjølte Carrier-trailere og -hengere som er levert til selskapets kommersielle kjøretøypark i løpet av mer enn 20 år: Carrier Transicold er en del av Carrier, en ledende global leverandør av teknologier for oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC), kjøling, brann, sikkerhet og bygge teknologi.

Carrier Transicold Supra 1150 er montert på en høykvalitets 26-tonns Mercedes-Benz Actros, med spesiallaget karosseri fra Wessex Vehicle Services. Den kraftige Supra 1150-enheten har en fordamper med dobbelt avløp og brukes til å opprettholde en innstillingsverdi mellom 18 og 20 grader celsius for å fjerne eventuell intern kondens for å sikre de konsistente, tørre omgivelsene som er avgjørende for instrumentene.

«Lignende kjøretøy bruker ofte varmesystemer som krever kanaler under gulvet,» sa Ryan Pulleyn, administrerende direktør i Pulleyn Transport. «De gir rett og slett ikke den samme konsistente luftstrømmen rundt om på innsiden av karosseriet som vi får med Supra – det er en mye mer effektiv måte å opprettholde innstillingsverdien på.»

Philharmonia Orchestra holder til i Royal Festival Hall i London, men drar også på turneer rundt om i Storbritannia og Europa. Disse reisene kan begynne og slutte med svært forskjellige utendørstemperaturer, som potensielt kan skape kondens inne i traileren. Evnen til Supra 1150 til å opprettholde kontinuerlig luftstrøm – uavhengig av motorturtallet til traileren – gjør den til den ideelle løsningen for å de verdifulle musikkinstrumentene til orkesteret.

«Alt på dette kjøretøyet er laget for å beskytte lasten, fra de spesiallagde, innebygde hyllene og låsingen av lasten til de fullstendig polstrede og teppebelagte interiøret. Vi spesifiserte Supra for evnen til å ha tett kontroll over de interne omgivelsene til enhver tid, dag og natt,» legger Pulleyn til.

Denne traileren i toppklassen leveres med varsellys for blindsonene for å bidra til å beskytte myke trafikanter, en alarm på alle dørene, interne og eksterne kameraer og kraftige luftboltlåser for maksimal sikkerhet. Den nye traileren inkluderer også Foretrack – telematikk- og administrasjonssystemet for kjøretøyparken som støttes av Carrier Transicold – som gjør at innstillingsverdier, driftsmoduser, kontroller før kjøring og alarmer som er utløst på Supra, kan klareres fra en tilkoblet enhet hvor som helst i verden.

Den nye traileren inkluderer også Foretrack – telematikk- og administrasjonssystemet for kjøretøyparken som støttes av Carrier Transicold – som gjør at innstillingsverdier, driftsmoduser, kontroller før kjøring og alarmer som er utløst på Supra, kan klareres fra en tilkoblet enhet hvor som helst i verden.

Pulleyn Transport holder til i Reading i Berkshire og har tilbudt temperaturkontrollert transport siden starten i 1976.

For mer informasjon om Carrier Transicold og dets produkter og tjenester kan du besøke www.carriertransicold.no. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.

Om Carrier Transicold
Carrier Transicold hjelper til med å forbedre transport og forsendelse av temperaturkontrollert cargo med en fullstendig serie av utstyr og tjenester for kjøletransport og kaldkjedesynlighet. I mer enn 45 år har Carrier Transicold vært en bransjeleder, som forsyner kunder i hele verden med avanserte, energieffektive og miljømessig bærekraftige beholderkjølesystemer og generatorsett, direct-drive- og diesellastebilenheter, samt trailerkjølesystemer. Carrier Transicold er en del av Carrier, en ledende global leverandør av innovativ teknologi for HVAC, kjøling, brann, sikkerhet og byggautomasjon. For mer informasjon om Carrier Transicold og dets produkter og tjenester kan du besøke www.carriertransicold.no. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.

Carrier Transicold Supra 1150 Pulleyn Transport Philharmonic Orchestra Truck
Den topptransporterte lastebilen er utstyrt med et blindsystem for bevisstgjøringslys, en omfattende alarm på alle dører, interne og eksterne kameraer, og kraftige luftboltlåser for maksimal sikkerhet.

Carrier Transicold Supra 1150 Pulleyn Transport Philharmonic Orchestra lossing
Den kraftige Supra 1150-enheten er utstyrt med en fordamper med dobbelt utladning, og brukes til å opprettholde et settpunkt mellom 18 og 20 grader, og fjerner all intern kondens for å gi et konsistent, tørt miljø som er avgjørende for instrumentenes velferd.