Carrier Transicolds eSolutions™: Det neste nivået innen tilkoblet kjøling fremvises ved Solutrans 2019

LYON, France -

Besøk ved stand 4J195

Carrier Transicold stiller nå ut sin eSolutions™ tilkoblingspakke ved Solutrans 2019, det internasjonale showet for transportløsninger. eSolutions avanserte telematikkverktøy er designet for å forbedre produktets synlighet, håndtere driftskostnader og forbedre driftseffektiviteten gjennom kjølekjeden. Carrier Transicold er en del av Carrier, en ledende global leverandør av innovative teknologier for oppvarming, ventilasjon, klimaanlegg (HVAC), kjøling, brann, sikkerhet og byggeautomasjon.

Carrier Transicold utviklet den nye eSolutions-plattformen for intelligent overvåkning av tilkoblede kjølesystemer fra hvor som helst i verden, gi vital informasjon til produsenter, førere, transportledere og forhandlere om produktene som transporteres og kjøretøyene som transporterer dem.

“eSolutions er et viktig steg framover for vårt tilbud innen tilkoblet kjøling”, sa Bertrand Gueguen, president, Truck / Trailer International, Carrier Transicold. "“Det gir våre kunder mulighet til å overvåke, spore og betjene sine kjøleenheter fra alle tilkoblede enheter over hele verden - pluss at vi har innarbeidet en rekke funksjoner som vil levere sanntidsverdi til deres virksomhet."

Tilgjengelig via datamaskiner, smarttelefoner eller nettbrett, den nye eSolutions-programvaren gir operatørene 24/7 tilgang til et vell av verdifulle data om deres kjølesystemer, inkludert:

  • fjernovervåkning av temperatur
  • to-veis driftsstyring og kontrollmulighet
  • dyptgående service- og bruksrapporter
    • geo-fencing
    • driftsalarmer

Det er to eSolutions servicepakker – Access og Premium – som hver gir forskjellige nivåer med tilgjengelige data og funksjonalitet. Access-pakken forsyner flåteledere med de relevante funksjonene for deres bedrifter, inkludert temperaturovervåkning, geolokalisering, service- og utnyttelsesrapporter. Premium-pakken gir i tillegg muligheten til å kontrollere enheten fra avstand og ekstra tilgang til funksjoner som er relatert til service og justering.

Hver pakke er fullt tilgjengelig gjennom en standard nettleser og inkluderer installasjon av boksen innebygd i kjøleenheten for å samle, dele og analysere alle data om kjølekjeden.

For mer informasjon om Carrier Transicold og dets produkter og tjenester besøk www.carriertransicold.no. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.

Om Carrier Transicold
Carrier Transicold hjelper til med å forbedre transport og forsendelse av temperaturkontrollert cargo med en fullstendig serie av utstyr og tjenester for kjøletransport og kaldkjedesynlighet. I mer enn 45 år har Carrier Transicold vært en bransjeleder, som forsyner kunder i hele verden med avanserte, energieffektive og miljømessig bærekraftige beholderkjølesystemer og generatorsett, direct-drive- og diesellastebilenheter, samt trailerkjølesystemer. Carrier Transicold er en del av Carrier, en ledende global leverandør av innovativ teknologi for HVAC, kjøling, brann, sikkerhet og byggautomasjon. For mer informasjon, besøk www.carriertransicold.no. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.