Carrier Transicolds nye eSolutions™: Det neste nivået innen tilkoblet kjøling

April 16, 2019

HANNOVER, Tyskland

IAA Commercial Vehicles 2018, stand E15, hall 27


HANNOVER, Tyskland, 19. sept 2018 — Carrier Transicold Europes nye eSolutions™ tilkoblingspakke er et avansert telematikkverktøy designet for å forbedre produktets synlighet, håndtere driftskostnader og forbedre driftseffektiviteten gjennom kjølekjeden. eSolutions blir nå vist på IAA Commercial Vehicles 2018. Carrier Transicold Europe er en del av UTC Climate, Controls & Security, en enhet av United Technologies Corp. (NYSE: UTX). Carrier Transicold utviklet den nye eSolutions programvaren for intelligent overvåkning av tilkoblede kjølesystemer fra hvor som helst i verden, gi vital informasjon til produsenter, førere, transportledere og forhandlere om produktene som transporteres og kjøretøyene som transporterer dem.
“eSolutions er et viktig steg framover for vårt tilbud innen tilkoblet kjøling”, sa Bertrand Gueguen, president, Truck / Trailer International, Carrier Transicold. “Det gir våre kunder mulighet til å overvåke, spore og betjene sine kjøleenheter fra alle tilkoblede enheter over hele verden - pluss at vi har innarbeidet en rekke funksjoner som vil levere sanntidsverdi til deres virksomhet.”
Tilgjengelig via datamaskiner, smarttelefoner eller nettbrett, den nye eSolutions-programvaren gir operatørene 24/7 tilgang til et vell av verdifulle data om deres kjølesystemer, inkludert:

• fjernovervåkning av temperatur

• to-veis driftsstyring og kontrollmulighet

• dyptgående service- og bruksrapporter

• informasjon om CO2 og utslipp, inkludert

o lekkasjetester og støyfotavtrykk

o geo-fencing

o driftsalarmer


Systemet gir også tilgang til live service- og vedlikeholdsplaner for hver tilkoblet kjøleenhet, og bidrar til å bistå flåtehåndteringsprosedyrer og sikrer minimale avbrudd ved nedetid til kjøretøy. Det er tre eSolutions servicepakker – Access, Premium og Expert – som hver gir forskjellige nivåer med tilgjengelige data og funksjonalitet. Access-pakken forsyner flåteledere med de relevante funksjonene for deres bedrifter, inkludert temperaturovervåkning, geolokalisering, service- og utnyttelsesrapporter, og rapportering av generiske karbondioksyd-utslipp. Premium-pakken gir ekstra tilgang til funksjoner knyttet til service og regulering, mens Expert, pakken på øverste trinn, gir operatørene muligheten til å tilpasse plattformen helt til sine spesifikke operasjonelle krav, med funksjoner som forutsigbart vedlikehold og spesielle støttetjenester inkludert for å forbedre ytelsen. Hver pakke er fullt tilgjengelig gjennom en standard nettleser og inkluderer installasjon av boksen innebygd i kjøleenheten for å samle, dele og analysere alle data om kjølekjeden. For mer informasjon om Carrier Transicold og dets produkter og tjenester besøk www.carriertransicold.eu. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.


Om Carrier Transicold

Carrier Transicold hjelper til med å forbedre transport og forsendelse av temperaturkontrollert cargo med en fullstendig serie av utstyr og tjenester for kjøletransport og kaldkjedesynlighet. I mer enn 45 år har Carrier Transicold vært en bransjeleder, som forsyner kunder i hele verden med avanserte, energieffektive og miljømessig bærekraftige beholderkjølesystemer og generatorsett, direct-drive- og diesellastebilenheter, samt trailerkjølesystemer. Carrier Transicold er en del av UTC Climate, Controls & Security, en enhet av United Technologies Corp., en ledende leverandør til luftfart- og byggesystembransjene i hele verden. For mer informasjon besøk www.carriertransicold.eu. Følg Carrier på Twitter: @SmartColdChain.