Carrier Transicolds PIEK-kompatible Supra® CNG vinner enda en pris ved IAA Commercial Vehicles 2018

April 16, 2019

Stand E15, hall 27


RUEIL-MALMAISON, Frankrike, måned XX, 2018 – Carrier Transicold viser frem sin Supra® CNG, en komprimert naturgass(CNG)-drevet fler-temperaturs kjøleenhet, ved IAA Commercial Vehicles 2018-showet – og mottar enda en prisbelønning i prosessen. Supra CNG-enheten ble belønnet med Trailer Innovation Award i miljøkategorien, den tredje prisbelønningen siden lanseringen for mindre enn ett år siden. Den nye enheten tiltrekker oppmerksomhet på grunn av sin PIED-kompatible, høy-ytelses kjøleløsning, som i betydelig grad reduserer utslippene, samtidig som operatøreffektiviteten også økes. Carrier Transicold er en del av UTC Climate, Controls & Security, en enhet av United Technologies Corp. (NYSE: UTX). Supra CNG, som ble utviklet for bruk med faste lastebiler og trekkstangtrailere, bruker én kilde av CNG-drivstoff, fra et enkelt påfyllingspunkt på kjøretøyet, som mater de uavhengige tankene som er koblet til lastebilens motor og kjøleenhet. Denne konfigurasjonen sikrer at Supra-enheten kan opprettholde kaldkjedeintegritet, slik at det er mulig med full autonomi for kjølesystemet selv når lastebilen går på tomgang – og gjør påfyllingsprosessen hurtigere og mer effektiv for operatøren. "Carrier Transicold engasjerer seg for å utvikle bærekraftige kjøleløsninger for våre kunder for å imøtegå nye utfordringer innenfor deres urbane operasjoner," sa Bertrand Gueguen, president, Truck / Trailer International, Carrier Transicold. "Supra CNG har blitt designet til å håndtere disse utfordringene direkte, ved å kombinere forbedret bærekraft med ultra-effektive nye teknologier."

Bruken av naturlig gass reduserer i betydelig grad utslipp, som kutter partikler med opptil 95 prosent, nitrogenoksid opptil 70 prosent og CO2 opptil 20 prosent, i motsetning til utslippene fra aktuell generasjon av dieselteknologi.* Supra CNG-enheten er tilgjengelig i enkelt- og fler-temperaturkonfigurasjoner, med evnen til å varme opp eller kjøle ned opptil tre ulike rom. Den er også PIEK-kompatibel, og det betyr at den drives ved lydnivåer under 60 dB(A). Støyreduksjon er spesielt viktig for lastebilleveringer om morgenen eller sent om kvelden i urbane områder som er tett befolket, etter som flere kommuner i Europa implementerer støyforskrifter og lovgivning.
"Etter som CNG-drevne kommersielle kjøretøy vokser i popularitet over Europa for urban distribusjon, er vi glade over å kunne tilby våre kunder en måte å sette pris på dette alternative drivstoffet på deres kjøleenheter, også," la Gueguen til. Supra CNG vant dette årets Trailer Innovation Award i miljøkategorien ved IAA. Supra CNG, som ble bedømt av et panel av bransjeeksperter, ble sagt å overgå de tekniske, konstruksjonsmessige, sikkerhetssamsvarsmessige, miljømessige og ytelsesmessige kriteriene. Den pionerende kjøleenheten vant også Solutrans 2017 Innovation Award (bronse) i utstyrskategorien og Sustainable Innovation Award fra Stratégie Logistique. For mer informasjon om Carrier Transicold og dets produkter og tjenester besøk www.carriertransicold.co.uk. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.


Om Carrier Transicold

Carrier Transicold hjelper til med å forbedre transport og forsendelse av temperaturkontrollert cargo med en fullstendig serie av utstyr og tjenester for kjøletransport og kaldkjedesynlighet. I mer enn 45 år har Carrier Transicold vært en bransjeleder, som forsyner kunder i hele verden med avanserte, energieffektive og miljømessig bærekraftige beholderkjølesystemer og generatorsett, direct-drive- og diesellastebilenheter, samt trailerkjølesystemer. Carrier Transicold er en del av UTC Climate, Controls & Security, en enhet av United Technologies Corp., en ledende leverandør til luftfart- og byggesystembransjene i hele verden. For mer informasjon besøk www.carriertransicold.co.uk. Følg Carrier på Twitter: @SmartColdChain.


*: Alle tekniske data er basert på sammenligningen mellom Supra® komprimert naturgass motorprototypeenhet og en Supra® 1250 som drives på dieselmotor.