Carrier Transicold avduker nytt ultra-effektivt flaggskip Vector® HE på IAA Commercial Vehicles 2018

April 16, 2019

HANNOVER, Tyskland

Stand E15, hall 27


HANNOVER, Tyskland, 19. sept 2018 – Carrier Transicold Europe annonserte global lansering av sin neste generasjon av temperaturkontrollerte trailersystemer – Vector® HE 19 (High Efficiency) ved IAA Commercial Vehicles 2018 salgsmesse. Den interne arkitekturen av systemet er blitt betydelig nyutviklet og, kombinert med det nye, ultramoderne designet, forbedrer drivstofforbruket med opp til 30 prosent, reduserer enhetens vekt med 10 prosent og oppnår lavere støynivåer*. Operatører vil tjene på reduserte driftskostnader og lavere total eierskapskostnad, samtidig som man minimerer miljøpåvirkningen. Carrier Transicold Europe er en del av UTC Climate, Controls & Security, en enhet av United Technologies Corp. (NYSE: UTX).
“Den nye Vector HE 19-enheten gir store fordeler med hensyn på ytelse for våre kunder på så godt som alle områder,” sa Bertrand Gueguen, president, International Truck Trailer, Carrier Transicold. “Enheten kombinerer dagens innovative teknologi, som fullelektrisk E-Drive, med ny teknologi utviklet for å forbedre ytelsen signifikant og and påvirke bilparkens effektivitet og bærekraft positivt. Vi ser fram til å forbedre effektiviteten og ytelsen til våre kunders bilpark.” Den nye Vector HE 19-enheten inkluderer:

• Nyutviklet håndtering av øvre luftstrømning, gir en mye mer effektiv kuldeproduksjon

• Enkel, ultraeffektiv fordampervifte

• Ny dieselmotor i samsvar med Stage V, med elektronisk motorstyring

• Den beviste ytelsen til en hermetisk kompressor og economizer

• Effektiviteten til en varmevekslerkondensator med mikrokanaler.


Denne nye høyeffektive enheten er blitt bygd rundt Carrier Transicolds E-Drive™ helelektrisk teknologi, som fungerer ved å fjerne de mekaniske overføringene man finner i konvensjonelt reimdrevet utstyr og omdanne motorkraften til strøm via en generator, som driver kjølesystemet. Én av hovedfordelene – en bærekraftig inneslutning av kjølemiddel med en prosjektert årlig lekkasjerate på kun tre prosent. Systemet Vector HE 19 kombinerer E-Drive-teknologien med et forbedret flerhastighets motordesign, som gir drivstoffinnsparinger på opp til 30 prosent sammenlignet med den eksisterende Vector 1950 – noe som tilsvarer en årlig innsparing på 5,4 tonn CO2. Den er også 82 kilo lettere og arbeider 3 dB (A) stillere. Det finnes også et motorfritt alternativ for reduserte utslipp.
Carrier Transicolds nye flaggskips innen trailersystemer er designet med operatøren i tankene, og forbedrer produktet i dagens generasjon på alle områder, ned til til og med det nye APX ™-kontrollsystemet som bruker teknologien Controller Area Network (CAN). Dette gir mulighet for motorregulering med flere hastigheter og styring av alle aktuatorer og sensorer for å optimere kjølemiddelstrøm og temperaturkontroll. For første gang i Europa, integrerer Carrier Transicold et grafisk display med storskjerm for bedre brukeropplevelse.
Enheten Vector HE 19 er tilgjengelig i opp til tre forskjellige romkonfigurasjoner og tilbyr høye og konstante oppvarmingsnivåer til alle rom, takket være E-Drive-teknologien som signifikant forbedrer temperaturreguleringen for multitemperatur-drift. For mer informasjon om Carrier Transicold og dets produkter og tjenester besøk www.carriertransicold.eu. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.


Om Carrier Transicold

Carrier Transicold hjelper til med å forbedre transport og forsendelse av temperaturkontrollert cargo med en fullstendig serie av utstyr og tjenester for kjøletransport og kaldkjedesynlighet. I mer enn 45 år har Carrier Transicold vært en bransjeleder, som forsyner kunder i hele verden med avanserte, energieffektive og miljømessig bærekraftige beholderkjølesystemer og generatorsett, direct-drive- og diesellastebilenheter, samt trailerkjølesystemer. Carrier Transicold er en del av UTC Climate, Controls & Security, en enhet av United Technologies Corp., en ledende leverandør til luftfart- og byggesystembransjene i hele verden. For mer informasjon besøk http://www.carriertransicold.eu. Følg Carrier på Twitter: @SmartColdChain.