carrier-engineer-working-on-cad_c

Karrierer

Ikke følg lederen – bli en. Engasjer deg selv i en karriere hos Carrier, verdensledende innen varme-, air condition- og kjøleløsninger.

Talenter på jobben

Uansett om målet er å bevare freskoer i taket i det sixtinske kapell, innovativt varme bassenger for svømmere i verdensklasse eller lede den grønne byggebevegelsen i noen a de mest avanserte byene i verden, er Carriers medarbeidere der.

HVer dag arbeider teamet hos Carrier med å oppfylle noen av de mest unike og spennende globale utfordringene innen varme, air condition og kjøling. For å fortsette å opprettholde rollen som global leder, søker vi alltid talentfulle, ambisiøse person i hele verden som vil bli en av oss hos Carrier.

Karrieremuligheter

Global ledelse og innovasjon krever en lang rekke talenter og ferdigheter. Hos Carrier betyr det å bringe sammen verdens beste innen designkonstruksjon, produksjons, informasjonsteknologi, finans, drift, salg og markedsføring. Hvis du er interessert i en karriere i et av disse feltene eller flere andre områder, kan du søke på www.corporate.carrier.com/careers/.

Din karriere i dine hender

Carrier er forpliktet til å tiltrekke seg og beholde talenter i verdensklasse. Det er årsaken til at vi gjør det mulig for alle våre medarbeidere til å ta kontroll over karrierene sine. Uansett stillingstittel, tilbyr vi fortsatt opplæring, avansert utdannelse og forfremmelsesmuligheter for å hjelpe deg framover. Tross alt bør karrieren som en medarbeideren hos en verdensleder ta deg hvor du vil i verden.

willis-carrier-notebook-page_c
Hvorfor Carrier

Hos Carrier er kulturen vår basert på ledelse, innovasjon og bærekraftighet. Vår globale rekkevidde og sterke forpliktelse til medarbeidernes engasjement gir alle medlemmene av Carrier-teamet muligheter til å vokse, lære og fremme karrierene sine.

Global rekkevidde

Carriers medarbeidere har verden for sine hender. Har Carrier støtten fra nesten 50 000 medarbeidere i 180 land. Et delt fokus på å løse verdensomspennende utfordringer gir Carriers mangfoldige arbeidsstyrke fortsette å sette sitt merke på alle deler av verden.

Lokalt engasjement

Carrier er et globalt selskap, men vi erkjenner også viktigheten av lokalt engasjement. Det betyr mye for oss at medarbeiderne bidrar i samfunnene hvor de bor og arbeider. Det er grunnen til at Carrier er stolte over å oppfordre til frivillig arbeid og bidrag til veldedige organisasjoner i mange forskjellige former.

Karrierer bygd på forpliktelser og verdier

Carrier er bygd på en arv av innovasjon og ledelse, og er et teknologidrevet selskap som erkjenner hvordan viktig personlige utvikling av medarbeidere og kundeservice er for våre resultater. Som en pioner innen samfunnsansvar og miljøforvaltning, innarbeider Carrier bærekraftighet i alt vi gjør. Bevaring av miljøet og å beskytte våre begrensede naturlige ressurser er en sentral læresetning for virksomheten. Vi tar rollen som en naturlig leder alvorlig.

Sterke forretningsresultater

Carrier blir konsekvent rangert blant de mest respekterte selskapene og merkevarene i verden, og er blant de beste i alle markedene vi betjener. Uansett hvordan det økonomiske miljøet er, oppfyller vi aggressive resultatmål og gir stabile investeringer for interessentene.