Karrierer

Ikke følg lederen – bli en. Engasjer deg selv i en karriere hos Carrier, verdensledende innen varme-, air condition- og kjøleløsninger.

Talenter på jobben

Uansett om målet er å bevare freskoer i taket i det sixtinske kapell, innovativt varme bassenger for svømmere i verdensklasse eller lede den grønne byggebevegelsen i noen a de mest avanserte byene i verden, er Carriers medarbeidere der.

HVer dag arbeider teamet hos Carrier med å oppfylle noen av de mest unike og spennende globale utfordringene innen varme, air condition og kjøling. For å fortsette å opprettholde rollen som global leder, søker vi alltid talentfulle, ambisiøse person i hele verden som vil bli en av oss hos UTC Climate, Controls & Security.

Karrieremuligheter

Global ledelse og innovasjon krever en lang rekke talenter og ferdigheter. Hos Carrier betyr det å bringe sammen verdens beste innen designkonstruksjon, produksjons, informasjonsteknologi, finans, drift, salg og markedsføring. Hvis du er interessert i en karriere i et av disse feltene eller flere andre områder, kan du søke på www.utc.com/Careers.

Din karriere i dine hender

Carrier er forpliktet til å tiltrekke seg og beholde talenter i verdensklasse. Det er årsaken til at vi gjør det mulig for alle våre medarbeidere til å ta kontroll over karrierene sine. Uansett stillingstittel, tilbyr vi fortsatt opplæring, avansert utdannelse og forfremmelsesmuligheter for å hjelpe deg framover. Tross alt bør karrieren som en medarbeideren hos en verdensleder ta deg hvor du vil i verden.Carrier

Carrier is a world leader in high-technology heating, air-conditioning and refrigeration solutions. Carrier is part of UTC Climate, Controls & Security, a unit of United Technologies Corp., a leading provider to the aerospace and building systems industries worldwide.