Carrier Transicold nodigt tijdens de IAA klanten uit om in het exclusieve e-Solutions Lab interessante innovaties te ontdekken

Sep 21, 2016

ROTTERDAM, Nederland

Stand E15, Hal 27, IAA-beurs, Hannover, Duitsland, 22 – 29 september 2016

Carrier Transicold nodigt klanten uit om naar het exclusieve e-Solutions-laboratorium bij de stand op de IAA-beurs in Hannover te komen – een speciale ruimte waar de toekomst van ‘connected refrigeration’ wordt gedemonstreerd en besproken. Carrier Transicold, in Nederland actief onder de naam Carrier Transicold Netherlands, onderdeel van UTC Climate, Controls en Security, een onderdeel van United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

In het lab kunnen bezoekers talrijke technologieën zien die beschikbaar zijn voor volgende generaties Carrier Transicold-systemen; deze technologieën moeten producten in de koudeketen van boerderij tot bord volgen en de impact van koelunits op het milieu registeren en beperken. Daarbij gaat het onder meer om geavanceerde real-time communicatie naar temperatuurgeregelde systemen, waarbij proactief meldingen naar de klant worden verstuurd over onder meer veranderingen in de temperatuur en brandstofverbruik, zodat de klant de koudeketen optimaal kan volgen en beschermen.

“We hebben het lab gebouwd om een exclusief kijkje in een toekomstige wereld met connected refrigeration te geven”, vertelt Victor Calvo, algemeen directeur bij Carrier Transicold Truck & Trailer voor EMEAR.

“Het lab geeft ook de gelegenheid om de dialoog aan te gaan met belangrijke belanghebbenden binnen de koudeketen uit heel Europa, zoals wagenparkeigenaren, technici, chauffeurs en consumenten. We bespreken de technologieën van de toekomst en kunnen inzichten uitwisselen over wat wenselijk of juist essentieel is. Deze interactie zal mede bepalend zijn voor onze toekomstvisie, een visie waarbij we ook zaken kunnen betrekken die nu nog onbekend zijn in onze bedrijfstak.

Bezoekers kunnen bij de stand van Carrier Transicold zien hoe “connected refrigeration” werkt door de QR-codes op de appels te scannen, die bij de stand worden uitgedeeld. Als de code wordt gescand, geeft de appel alle informatie prijs over de volledige koudeketen van boerderij tot bord. Zo krijgen bezoekers een indruk van de toekomstige mogelijkheden van “connected refrigeration”.

Ga voor meer informatie over Carrier Transicold tijdens de IAA en alle producten en diensten naar www.carriertransicold.eu. Volg Carrier Transicold op Twitter: @SmartColdChain.

Over Carrier Transicold
Carrier Transicold werkt aan het verbeteren van transport van geconditioneerde ladingen, en doet dat met een compleet aanbod apparatuur en diensten voor koeltransport en koudeketen-management. Carrier Transicold is al ruim 45 jaar leider in deze sector en voorziet klanten over de hele wereld van geavanceerde, energie-efficiënte en milieuvriendelijke koelsystemen en gensets voor containers, vrachtwageneenheden met directe aandrijving en dieselmotor, en koelsystemen voor trailers. Het bedrijf maakt deel uit van UTC Climate, Controls & Security, een divisie van United Technologies Corp., wereldwijd toonaangevend leverancier voor de ruimtevaart- en bouwsysteemsectoren. Ga voor meer informatie naar www.carriertransicold.nl. Volg Carrier op Twitter: @SmartColdChain.

Carrier Transicold, Truck/Trailer Media Contact Aline Lucas Send An Inquiry