Waarom Carrier

De cultuur bij Carrier is er een van leiderschap, innovatie en duurzaamheid. Ons wereldwijde bereik en onze sterke betrokkenheid met het engagement van onze werknemers biedt iedereen binnen het Carrier-team de kansen om te groeien en te evolueren binnen hun eigen carrière. A career at Carrier leads to global reach at a top performing company.

Wereldwijd bereik

Voor werknemers van Carrier ligt de wereld aan hun voeten. Als onderdeel van UTC Climate, Controls & Security,een eenheid van United Technologies Corporation, kan Carrier rekenen op de support van bijna 50.000 werknemers in 180 landen.Door een gedeelde focus op het oplossen van wereldwijde uitdagingen kan het diverse personeel van Carrier wereldwijd op elk gebied zijn stempel blijven drukken.

Lokale betrokkenheid

Carrier is een internationaal bedrijf, maar wij herkennen ook het belang van lokale betrokkenheid. Voor ons is het van belang dat werknemers bijdragen leveren aan de gemeenschappen waarin ze leven en werken. Daarom stimuleert Carrier graag vrijwilligerswerk en liefdadigheidsbijdragen in vele verschillende vormen.

Carrières die gebouwd zijn op commitments en waarden

Carrier is gebouwd op een traditie van innovatie en leiderschap, het is een door technologie gedreven bedrijf dat weet hoe belangrijk de persoonlijke ontwikkeling van werknemers is en de zorg voor klanten op onze prestaties. Als pionier op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuzorg staat bij Carrier duurzaamheid centraal in al onze activiteiten.Milieubehoud en de bescherming van de eindige natuurlijke bronnen van de wereld is een basisprincipe van ons bedrijf. Wij nemen onze rol als geboren leider serieus.

Krachtige businessprestaties

United Technologies Corporation en Carrier zijn de top-performers op elke markt waarin ze actief zijn, en ze staan consequent in de reeks van meest gerespecteerde bedrijven en merken van de wereld. Ongeacht het economische klimaat voldoen we aan de meest agressieve targets en bieden we onze stakeholders stabiele investering.