Over Carrier

Met als start de uitvinding van de moderne airconditioning door Willis Carrier in 1902 is Carrier nu wereldleider voor oplossingen voor verwarming, airconditioning en koeling.Met nieuwe producten en services die comfort en efficiëntie wereldwijd verbeteren bouwen we voortdurend verder op onze geschiedenis van bewezen innovatie.

De uitvinding die de wereld veranderde

In 1902 loste Willis Carrier één van de grootste uitdagingen van de mens op met het regelen van het binnenklimaat door middel van moderne airconditioning. Door zijn uitvinding konden talloze bedrijven hun productiviteit, de gezondheid en het persoonlijk comfort verbeteren.

Tegenwoordig vindt u de innovaties van Carrier over de hele wereld en in vrijwel elk aspect van het dagelijkse leven.Wij creëren comfortabele en productieve omgevingen, ongeacht het klimaat. Wij beschermen de wereldwijde voedselvoorziening door het behoud van de kwaliteit en versheid van voedsel en dranken.We verzekeren gezondheid en welbevinden met het juiste transport en de leverantie van vitale medische benodigdheden onder nauw omschreven omstandigheden.We bieden oplossingen, services en opleidingen en lopen voorop in milieubewust bouwen.

Dit zijn slechts enkele van vele manieren waarop Carrier werkt aan een betere wereld om in te leven, te werken en te ontspannen.

Natuurlijk leiderschap

Vanaf het allereerste begin heeft Carrier natuurlijk leiderschap getoond. Niet alleen om de reden dat we een volledig nieuw en innovatief product maakten, maar omdat we, al doende, de norm hebben gesteld voor milieuverantwoordelijkheid.Sinds 1994 gaan we binnen de bedrijfstak voorop bij het uitfaseren van ozon afbrekende koudemiddelen en het introduceren van vele van de meest energie-efficiënte verwarmings-, airconditioning- en koelsystemen van de wereld.

Zorg voor het milieu en bescherming van onze natuurlijke hulpbronnen staan centraal bij ons handelen. We erkennen het vitale belang van het behouden van een verantwoordelijk evenwicht tussen het comfort dat we vandaag creëren en de wereld waarin we morgen leven.

Voldoen aan de wensen van klanten

Carrier levert wereldwijde oplossingen voor een breed scala aan toepassingen, onder andere op het gebied van verwarming, airconditioning en koeling .

  • Wonen – miljoenen vertrouwen op de expertise van Carrier voor het leveren van efficiënte oplossingen voor de verwarming en koeling van hun woonomgeving.
  • Utiliteit – Carrier stelt de norm voor prestaties, energierendement en duurzaamheid en biedt oplossingen voor klimaatbeheersing, veiligheid en energiebeheer.
  • Transportkoeling – Carrier systemen voor transportkoeling en coldchain beveiliging gecombineerd met de efficiente 24/7 ondersteuning waarborgen een veilig en betrouwbaar transport van voedsel en dranken, medische producten en andere bederfelijke goederen - wereldwijd
  • Distributie – Onze geavanceerde koeloplossingen zijn ontwikkeld voor het behoud van de kwaliteit van levensmiddelen in de gehele logistieke keten, van producent tot cosument. Het resultaat is een aantrekkelijk product en optimale voedselveiligheid.

Moederbedrijf

Carrier is wereldleider op het gebied van vooruitstrevende oplossingen voor verwarming, airconditioning en koeling. Carrier is onderdeel van UTC Building & Industrial Systems, een onderdeel van United Technologieën Corp., een vooraanstaande leverancier voor de wereldwijde ruimtevaart en bouw. Meer informatie vindt u op www.utc.com.Natural Leadership and Sustainability at UTC