Bæredygtighed | Carrier Transicold | Danmark

Uanset om det drejer sig om at reducere vores udledning af drivhusgasser, der fører til udfasningen af ozonnedbrydende kølemidler, eller indførelsen af mange af verdens mest energieffektive byggeløsninger, indarbejder vi hos Carrier bæredygtighed i alt, hvad vi gør. For os er det kun naturligt.
 • Engagement

  Green products start at a green company.

  Grønne produkter starter i en grøn virksomhed. Hos Carrier er miljøforvaltning en kerneværdi, der afspejles dagligt i vores produkter, tjenester og operationer, og i kulturen i vores virksomhed.

 • Lederskab

  Robert McDonough leads Carrier's commitment to sustainability.

  Helt fra begyndelsen har Carrier været en naturlig leder. Med opfindelsen af moderne klimaanlæg satte Carrier standarden for den branchen, vi skabte. Vi tilstræber i lige så høj at sætte standarden for bæredygtighed.

 • Innovation

  Energy efficiency is a hallmark of green Carrier products.

  Carriers produkter laver energi om til nyttigt arbejde. I vores forskning og design udfordrer vi os selv at skabe produkter, der forbruger færre ressourcer og producerer færre emissioner.

 • Forbedring

  Carrier believes in continuous improvement of green products and services.

  Gennem innovationer i design og fremstilling, vi forbedre vores produktionsprocesser, vores produkter og tjenester og i sidste ende, vi hjælpe dig med at forbedre din hverdag.

Carrier's Charlotte facility is LEED certified by USGBC.
Vores omfattende miljø-, sundheds- og sikkerhedsprogram har været i brug i mere end 20 år. Det er derfor, vi har været i stand til at opnå milepæle som at reducere vores udledning af drivhusgasser med 35 procent og vandforbrug med 27 procent på et absolut grundlag 2006 til 2011. Vi hviler aldrig på vores gode resultater og har tre fabrikker, der er certificeret af det amerikanske Green Building Council® under LEED®-ratingsystemet.

Læs om Carriers engagement

Hvad betyder miljøforvaltning for Carrier? Læs Mere

Læs om grønne bygninger

Hvad betyder grønne bygninger for Carrier? Læs Mere

Willis Carrier was a pioneer in the protection of the natural environment.
Willis Carrier var en leder inden for bæredygtighed. Ved hjælp præcise køleprocesser gav hans opfindelse utallige industrier mulighed for at undgå spild og bevare ressourcer til de kommende generationer. I dag er bevarelse af miljøet og beskyttelse af vores begrænsede naturressourcer fortsat et centralt element i vores virksomhed, og vi deler aktivt vores ekspertise i bæredygtighed på markedet.

Læs mere om ledelse

Læs om hvorfor Carrier altid har været en naturlig leder. Læs Mere

Læs om grønne bygninger

Hvad betyder grønne bygninger for Carrier? Læs Mere

Læs om grønne byggetrends

Læs undersøgelsen af grønne byggetrends fra 2012. Læs Mere

Our engineers design with the environment in mind.
Hos Carrier designer vi med tanke på miljøet og sætter miljømål for vores produkters ydeevne. I næsten hver kategori tilbyder vi branchens førende energieffektive muligheder til vores kunder. Og vi fortsætter med at investere i forskning og udvikling, og anvender de nyeste teknologiske innovationer til at skabe mere og mere bæredygtige løsninger.

Læs mere om Innovation

Carrier's CO2NSERVATION måler illustrerer engagement højeffektive produkter og tjenester. Læs Mere

Læs om grønne bygninger

Hvad betyder grønne bygninger for Carrier? Læs Mere

Carrier maintains a culture of improvement when it comes to the natural environment.
Ordet "forbedring" repræsenterer Carriers tro på løbende forbedring af vores produkter og tjenester, vores kunders oplevelse og vores miljøpåvirkning. Vi stiler efter at forbedre menneskers liv gennem indendørs miljøkontrol, konservering af fødevarer over hele verden og en søgen efter løsninger, som minimerer vores påvirkning af det naturlige miljø.

Læs mere om forbedring

Hvordan "forbedrer" vi hos Carrier? Læs Mere

Læs om grønne bygninger

Hvad betyder grønne bygninger for Carrier? Læs Mere

Carrier CO2NSERVATION måler

Metriske tons CO2e SPARET.

Personbiler FJERNET i et år.
Elektricitetsforbrug i hjemmene SPARET i et år.
Måling af undgåede drivhusgasemissioner siden 2000 Læs mere