City

VIS DIT NATURLIGE ENGAGEMENT

Solution image city
Voksende miljøhensyn i byområder

Flower city lineKommuner i hele Europa behandler spørgsmålet om stigende trafiktæthed, luftforurening og støj i overfyldte boligområder. Reguleringen bliver strengere (miljøzoner, Piek-certificering), og Carrier Transicold reagerer derfor med en omfattende og innovativ linje af de bedst mulige miljøvenlige løsninger, specielt designet til at hjælpe øko-ansvarlige transport-fagfolk med at leve op til de store udfordringer ved at drive forretning i byområder.


Vores løsning:

Solution - Vector 1550Vector 1550 City, Piek-certificeret enhed til natleveringer

Med et støjniveau på under 60 decibel og med fordelene fra standardmontering anvender Vector 1550 City de samme monteringspunkter og åbninger i frontvæggen som en standardenhed til trailere. Installationsprocessen er derfor den samme som for andre enheder i Vector-serien, således at der ikke kræves særligt karosseriarbejde.

 

Solution - Vector 1950Vector 1950 MT City, med multi-temperatur

Vector 1950 City er også Piek-certificeret efter Europas strengeste standard for støjreduktion. Vector 1950 City tilbyder de samme fordele som Vector 1550 City til transportvirksomheder, detailhandlende, karosseribyggere, chauffører og den generelle befolkning, og muliggør natlevering og løsning af mange af de udfordringer, som følger med distributionskørsel i byer og følsomme omgivelser, specielt mht. en effektiv leveringskæde, støj, tæt trafik, trafiksikkerhed og forurening.


Supra city Solution piek centerSupra City, bygger på erfaringerme fra Vector med støjsvage leveringer

Certificeret overholdelse af Piek. Supra City tilbyder fuld fleksibilitet til støjsvage leveringer og en effektiv forsyningskæde. Supra City fås i enkelt- eller multitemperaturversion og drager fordel af samme kølekædeydelse og pålidelige funktioner som den almindelige Supra-serie.

 


Supra city zSupra City Z, køleanlæg uden dieselmotor

Supra City Z opfylder behovene for transportvirksomheder, der distribuerer temperaturfølsomme varer i by- og miljøzoner, og som er ivrige efter at reducere deres miljøpåvirkning uden at gå på kompromis med kølekædens beskyttelse.
Ved at fjerne dieselmotoren får Supra City Z enheden sin kraft fra en hydraulisk pumpe, der er direkte tilsluttet lastvognens kraftudtag (PTO) for at drive en hydraulisk motor, som er placeret oppe i køleanlægget.