Farmaceutisk

Pharma transport

En omfattende tilgang til integritet

Fokus på farmaceutisk distribution følger Europakommissionens offentliggørelse af et nyt kapitel, "Transportkvalitet & integritet," i "Retningslinjer for god distributionspraksis for lægemidler til mennesker" (94/C 63/03). Dokumentet kræver, at vejtransportflåder kan demonstrere at medicin, der er til human anvendelse ikke har været udsat for forhold, der kan kompromittere kvalitet og integritet.

Integritet via dedikerede Carrier køleanlæg, tilbehør og serviceydelser

Carrier Transicold hjælper sine kunder med at opfylde kravene i disse retningslinjer ved at anbefale et udvalg af produkter og tjenester, der er ideelle til denne opgave.

Selskabet foreslår en række enheder med høj effekt til disse anvendelsesformål, herunder Vector™ 1950 Vector 1950 MT og Vector 1550-enheder til trailere; Supra™ 1250, 1250 MT og Supra 850, 850 MT systemer til stive lastbiler; Pulsor™-serien i enkelt- og multi-temperaturversion til lette erhvervskøretøjer.

Disse højtydende køleanlæg gør det muligt for flåder at udstyre ethvert erhvervskøretøj med afprøvede systemer til deres specifikke anvendelsesformål, lige fra den mindste varevogn til den største lastbil-trailer-kombination.

Carrier Transicold anbefaler, at man kombinere deres enheder med et udvalg af tilbehør for at hjælpe kunderne med at opfylde deres krav til produkternes integritet. Disse omfatter enheder som dem i DataCOLD™ 600, som registrerer temperaturen under hele køreturen, til COLDTrans™-systemet til temperatursporing online i realtid. Enheder kan også udstyres med sensorer, der underretter føreren, hvis brændstoftankens niveau bliver lavt, for at beskytte mod uventet nedlukning af systemet. 


Solution - Pharmaceutical - image


Alt dette kan kombineres med omfattende after-sales support, herunder oneCALL™ 24/7 assistance, everCOLD™ reparations- og forebyggende vedligeholdelseskontrakter, årlig kalibrering af temperatursfølere og adgang til mere end 600 servicecentre og 2.000 teknikere i hele Europa, Mellemøsten og Afrika.

Carrier Transicold giver også adgang til løsninger , der skaber synlighed i kølekæden, og konsulentydelser, der giver kunderne mulighed for at spore, overvåge og beskytte kvaliteten og integriteten af temperaturfølsomme produkter på tværs af komplekse forsyningskæder. Denne service, herunder termisk kortlægning af køretøjet, er tilgængelig via Sensitech Inc., en del af UTC Climate, Controls & Security.


in situ topic page thermal