Carrier Transicolds “Cool Dinner”-kampagne serverer en lækkerbisken

Sep 1, 2017

RUEIL-MALMAISON, France

I et forsøg på at fremhæve den vigtige rolle, som køling spiller for at bringe friske fødevarer fra ”Farm to Fork”, har Carrier Transicold lanceret sin ”Cool Dinner”-kampagne, der giver et blik ind bag kulisserne for at vise, hvordan virksomhedens køletransportsystemer hjælper dygtige kokke med at skabe gode smagsoplevelser i hele Europa. Borgere i hele regionen kan følge med, lære nye opskrifter og deltage med mulighed for at vinde en kokkemiddag tilberedt hjemme hos dem selv. Carrier Transicold er en del af UTC Climate, Controls & Security, som er en afdeling af United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

Kampagnen sætter fokus på to specifikke rejser, som kaldes "sæsoner": hver af dem vil følge en ingrediens, mens den rejser gennem Europa. Den første sæson, "Den kølige, søde osteoplevelse", lanceres næste weekend og vil følge lækker Emmenthal-ost fra mejeriet Käserei Längacker-Brügglen i de Schweiziske Alper på en rejse nordpå til Sankt Petersborg i Rusland – en rejse, der fremhæver hvordan Carrier Transicolds produkter og omfattende europæiske servicenetværk leverer temperaturfølsomme produkter friske og til tiden. Kampagnens anden sæson vil følge en anden regional ingrediens på en rejse fra Nordeuropa til Sydfrankrig.

Ved at besøge www.coolbycarrier.com/cooldinner kan man få adgang til unikt indhold, der demonstrerer den afgørende rolle, som Carrier Transicold spiller på hele turen. Ostens rejse kulminerer med den ansete lokale russiske kok Anton Isakovs lækre opskriftsvideo, som seerne selv kan prøve derhjemme. Desuden kan de besøgende på webstedet deltage i en konkurrence, hvor præmien er en middag til fire personer, som tilberedes i ro og mag af en lokal kok hjemme hos dem selv. Der vælges fire regionale vindere blandt de personer, der registrerer sig på www.coolbycarrier.com/cooldinner.

"Vi sætter en stor ære i at hjælpe med at levere Europas fineste ingredienser til restauranter på hele kontinentet", siger Bertrand Gueguen, President, International Truck Trailer, Carrier Transicold. “Cool Dinner-kampagnen giver os den perfekte platform til at demonstrere den teknologi og koordinerede indsats, som kræves for at sikre, at de lækre ingredienser når frem så friske og lækre, som de var, da de blev læsset på lastbilerne.”

Den første rejse begynder efter Emmental-osten er modnet i kældrene i de Schweiziske Alper. Herfra vil logistikfirmaet Anton Häfliger AG transportere osten mere end 3.000 kilometer i en køleanhænger udstyret med et Carrier Transicold Vector® 1550 køleanlæg – der giver den perfekte blanding af ydeevne og effektivitet i kombination med enestående nedkølingstid, temperaturstyring og den alsidighed, som kræves ved transport af temperaturfølsomme varer.

Rejsen fremhæver det høje serviceniveau, som Carrier Transicold tilbyder sine kunder via 26 servicecentre fordelt på hele ruten – en del af et netværk på over 600 i hele Europa – og demonstrerer den support, som Carrier Transicold tilbyder sine kunder døgnet rundt på alle ugens dage.

Kampagnen lanceres officielt på næste uges Comtrans Show i Moskva. Her kan de besøgende nyde lækre kanapéer, som tilberedes live med schweizisk ost af kokken Isakov. De kan også melde sig til konkurrencen på standen. Hvis du ønsker flere oplysninger om Carrier Transicold og virksomhedens produkter og serviceydelser, bedes du besøge www.carriertransicold.dk. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.

Om Carrier Transicold
Carrier Transicold hjælper med at forbedre transport og forsendelse af temperaturregulerede forsendelser med et komplet udvalg af udstyr og serviceydelser til køletransport og synliggørelse af kølekæden. I over 45 år har Carrier Transicold været brancheførende og leveret avancerede, energibesparende og bæredygtige containerkølesystemer og generatorsæt, direkte og dieseldrevne køleanlæg til lastbiler samt køleanlæg til anhængere. Carrier Transicold er en del af UTC Climate, Controls & Security, en afdeling af United Technologies Corp., som er en førende leverandør inden for luftfart og konstruktionssystemer over hele verden. Hvis du ønsker flere oplysninger, bedes du besøge www.carriertransicold.eu. Følg Carrier på Twitter: @SmartColdChain.

Carrier Transicolds Cool Dinner Campaign

Carrier Transicold Aline Lucas Send en forespørgsel