Employee Scholarship

Employee scholar program

Vi understøtter og tilsigter livslang læring for at udvide vores viden og færdigheder og for at engagere os i verden uden for UTC.

Vi vil have planetens bedst uddannede medarbejderstab. Stipendieprogrammet til medarbejdere er et af de mest omfattende virksomhedssponsorerede uddannelsesprogrammer til medarbejdere i verden. Programmet giver medarbejdere ressourcerne til at holde sig ajour med deres valgte arbejdsområde eller til nye karrieremuligheder, og indeholde de følgende fordele:
  • UTC betaler for undervisning, undervisningsgebyrer og bøger på godkendte uddannelsesinstitutioner
  • Programmet står til rådighed for vores globale medarbejderstab
  • Der betales direkte til uddannelsesinstitutionen for at minimere kontante udgifter
  • Medarbejderne kan få en afsluttende eksamen inden for et hvilket som helst område, uanset om det er relateret til deres job eller ej
  • Partneruniversiteter tilbyder programmer på vores lokaliteter for at give fleksibilitet mellem arbejde og fritid.
  • Kvalificerede medarbejdere kan få fri med løn i op til 3 timer pr. uge til deres studier

UTC har investeret mere end 1 milliard dollars i at fremme vores medarbejderes officielle uddannelse. Siden 1996 har medarbejdere i over 50 lande bestået mere end 35.000 afsluttende eksaminer. Men stipendieprogrammet til medarbejdere er mere end blot en historie baseret på tal. Det handler om den investering, som UTC foretager i sine medarbejdere for at tiltrække og beholde en motiveret og engageret medarbejderstab. UTC-medarbejdere ansat på hel- eller deltid over hele verden er kvalificerede til programmet efter et års sammenhængende ansættelse. I øjeblikket deltager mere end 8.000 medarbejdere i stipendieprogrammet til medarbejdere. 


NØGLEOPLYSNINGER

 

35,000+

afsluttende eksaminer bestået siden 1996

$1B+

investeret siden 1996

8,000+

deltagende medarbejdere

50+

lande med deltagende medarbejdere