Om Carrier Transicold

About us carrier transicold hero

CARRIER LEVERER FRISKHED OG PÅLIDELIGHED

Carrier forstår at "frisk" ikke bare handler om, hvor nyligt produkterne blev høstet eller fremstillet. Det handler også om de forhold, som de er blevet transporteret under. Det er derfor vi leverer køletransportløsninger, der giver mulighed for præcis styring af temperatur og fugtighed, hvilket bevarer alle typer af letfordærvelig fragt, uanset hvor fragten skal hen..

KØLETRANSPORT PÅ LAND

Med næste generationsteknologier sætter Carrier Transicold stadigt højere standarder inden for systemer til kølecontainere, lastbiler og trailere, samtidig med at vi reducerer brændstofforbruget, emissionerne og støjniveauerne.

KØLETRANSPORT PÅ VAND

I mere end 40 år har Carrier Transicold været branchens førende inden for køling af shippingcontainere. Vi er den foretrukne leverandør af innovative, pålidelige containerkøleanlæg til verdens rederier og leasingkunder.

SUPPORT AF DELE OG SERVICE HOLDER DIG I GANG

Carrier Transicold tilbyder konstant levering af dele. Med mere end 600 forhandlere, distributører og reservedelslagre over hele verden leverer Carrier Transicold alle de reservedele og relaterede serviceydelser, der skal til for at holde vores kunder i gang på veje, jernbaner og farvand i hele verden.

 Carrier

Carrier is a world leader in high-technology heating, air-conditioning and refrigeration solutions. Carrier is part of UTC Climate, Controls & Security, a unit of United Technologies Corp., a leading provider to the aerospace and building systems industries worldwide.