Om Carrier

Carrier er bygget på Willis Carriers opfindelse af moderne klimaanlæg i 1902 og er verdens førende inden for varme-, aircondition- og køleløsninger. Vi bygger konstant videre på vores historie for veldokumenteret innovation, med nye produkter og tjenester, der forbedrer global komfort og effektivitet.

Opfindelsen der ændrede verden

I 1902 løste Willis Carrier en af menneskehedens mest drilske udfordringer ved at styre indeklimaet ved hjælp af moderne airconditioning. Hans opfindelse muliggjorde utallige industrier, fremmede den global produktivitet, sundhed og personlige komfort.

I dag findes innovationer fra Carrier over hele kloden, og i stort set alle facetter af hverdagen. Vi skaber komfortable og produktive miljøer, uanset klimaet. Vi sikrer den globale fødevareforsyning ved at sikre kvaliteten og friskheden af fødevarer og drikkevarer. Vi sikrer sundhed og velvære ved at muliggøre den rette transport og levering af livsvigtige medicinske forsyninger under krævende forhold. Vi leverer løsninger, tjenester og uddannelse for føre an i den grønne byggebevægelse.

Disse udgør blot en håndfuld af de måder, hvorpå Carrier arbejder for at gøre verden til et bedre sted at bo, arbejde og lege.

Naturlig ledelse

Helt fra begyndelsen har Carrier været en naturlig leder. Ikke blot fordi vi har skabt et helt nyt og innovativt produkt, men fordi da vi gjorde det, satte vi standarden for miljømæssig ansvarlighed. Siden 1994 har vi ført an i industrien vedrørende udfasning af ozonlagsnedbrydende kølemidler, mens vi samtidig har indført mange af verdens mest energieffektive varme-, aircondition- og køleanlæg.

Bevarelse af miljøet og beskyttelse af vores verdens begrænsede naturressourcer er et centralt element i vores virksomhed. Vi anerkender den afgørende betydning af at opretholde en ansvarlig balance mellem den komfort, vi skaber i dag, og den verden vi lever i morgen.

Opfyldelse af kundernes behov

Carrier leverer globale løsninger på tværs af en bred vifte af anvendelsesformål inden for varme, aircondition, køling og andet.

  • Komfort i hjemmet – Millioner af mennesker stoler på Carriers lederskab og ekspertise i at levere effektive løsninger til opvarmning og køling af deres hjem.
  • Konstruktive løsninger – Carrier sætter standarden for ydeevne, energieffektivitet og bæredygtighed, og tilbyder løsninger inden for aircondition, byggestyrings- og energitjenester til bygningens livscyklus.
  • Køletransport – Carrier køletransportudstyr, overvågningsløsninger og reservedele til kølekæden garanterer en sikker, pålidelig transport af mad og drikkevarer, medicinske forsyninger og andet letfordærveligt gods til mennesker og virksomheder over hele verden.
  • Kommerciel køling – Vi leverer til service- og detailsektoren inden for drikke- og fødevarer, og vores køleløsninger bygger på næste generationsteknologier, der bevarer friskheden, garanterer sikkerheden og forbedrer udseendet på det globale detailmarked for føde- og drikkevarer.


Natural Leadership and Sustainability at UTC