Skip to main content
carrier-bluedge-service-technician-maintenance_h carrier-bluedge-service-technician-maintenance_sq

Onderhoud

Technische systemen van allerlei aard hebben planmatig onderhoud nodig voor de beste prestaties. Er moet altijd een onderhoudscontract worden afgesloten, vanaf het kleinste tweedelige airconditioningsysteem tot installaties met meerdere koelmachines op meerdere locaties. Carrier biedt een zorgvuldig beheerd servicepartnerschap aan om ervoor te zorgen dat u precies de serviceoplossing krijgt die aan uw behoeften en aan uw regelgeving voldoet.
carrier-predictive-maintenance-screens
Serviceportaal van Carrier BluEdge Digital

Carrier zet zijn innovatietraject voort met het Europese Portaal van Carrier, exclusief bestemd voor alle klanten met een servicecontract zonder bijkomende kosten. Dankzij deze digitale informatieoplossing kunt u cruciale informatie vinden om uw beslissingen te verbeteren met betrekking tot gebouwbeheer.
Met onze drie niveaus van BluEdge Digital kunt u uw plan aan uw behoeften aanpassen met behulp van functies zoals toegang op afstand tot uw connected apparatuur, maandelijkse en jaarlijkse rapportage en zelfs gegarandeerde service.

carrier-gauge-icons

Duidelijk leesbare dashboards die informatie geven over de levensduur en de prestaties van de apparatuur en over de bedrijfsomstandigheden

carrier-hammer-wrench-icon

Snellere probleemoplossing en de mogelijkheid voor diagnosestelling op afstand. Verminder ongeplande stilstand dankzij preventive en predictive maintenance

carrier-hand-touching-cog

Extra zorgeloosheid tijdens het servicecontract voor het eerste jaar, zodat u verzekerd bent van een goede verzorging van uw apparatuur en een lange levensduur

carrier-exclamation-point-in-gear

Betere plannen en soepel OPEX-beheer door reparatiekosten te anticiperen, kleinere reparaties eerder uit te voeren om latere grotere reparaties te voorkomen

BluEdge-serviceplatform en preventief onderhoud

Bij Carrier zijn we overtuigd dat partnerschappen op lange termijn de basis vormen voor een buitengewone service. Wij helpen u om meer inzicht te krijgen in de behoeften van uw bedrijf. Ons BluEdge serviceplatform heeft als opzet u te helpen te voldoen aan uw eisen en uw apparatuur efficiënt te laten werken. Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van een programma op maat dat aansluit op uw specifieke doelstellingen en behoeften.

carrier-bluedge-service-platform

Download de brochure
Preventief en corrigerend onderhoud
  • Voldoen aan huidige wetgeving, F-gascertificering voor koelmachines
  • Minimale onderbreking van uw werkomgeving
  • Maximale flexibiliteit die het beste aan uw behoeften voldoet
  • Bedrijfsmiddelenbeheer
  • Gereduceerde energie- en operationele kosten
  • Gemaximaliseerde levensduur van apparatuur
  • Verbeterde efficiëntie van apparatuur
  • Milieubescherming
Als uw servicepartner ondersteunt Carrier u gedurende de levenscyclus van uw…

Gebouw


carrier-gebouw-tekening

HVAC-installaties


carrier-installatieschema

Apparatuur


carrier-koelmachine-tekening
We passen ons serviceaanbod voortdurend aan uw behoeften aan
Neem contact met ons op voor meer informatie
SERVICE AANVRAGEN

Overige services

carrier-bluedge-service-technician-on-site-commissioning_h
Inbedrijfstelling
Efficiënte werking die zorgt voor de langst mogelijke levensduur van uw apparatuur, begint met de inbedrijfstelling van de apparatuur. Onze technici combineren kennis en ervaring om het hoogste niveau van technische uitmuntendheid te bieden.
carrier-bluedge-service-technician-warranty_h
Garantie
Na inbedrijfstelling wordt Carrier-apparatuur gedekt door garantie. Regelmatig onderhoud van de koelmachine is van wezenlijk belang om te kunnen voldoen aan de fabricagegarantievoorwaarden van Carrier. Voor een verlengde garantie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Carrier-servicekantoor.
Documenten