Siirry pääsisältöön
green-forest

Kestävä kehitys

Meille Carrierilla on täysin luonnollista, että sisällytämme kestävän kehityksen kaikkeen toimintaamme, olipa sitten kyse kasvihuonekaasuvaikutusten pienentämisestä, edelläkävijyydestä vaiheittaisessa luopumisessa otsonia tuhoavista kylmäaineista tai maailman energiatehokkaimpien rakennusratkaisuiden esittelemisestä.

carrier-leed-certified-factory-mexico
Johtajuus

UTC:lle kestävä kehitys tarkoittaa sitä, että voimme toimia tavalla, joka hyödyttää planeettamme ja työntekijöitämme lisäksi myös yhteisöjä, asiakkaita ja osakkeenomistajia. Kestävän kehityksen sisällyttäminen UTC:n liiketoimintastrategiaan alkoi vuonna 1991, jolloin asetimme ensimmäiset ympäristö- ja turvallisuustavoitteet. UTC:n ohjelma on kehittynyt kattavaksi strategiaksi, johon sisältyy energiankulutuksen ja kasvihuonekaasupäästöjen absoluuttinen vähentäminen vuosittain. Vuoteen 1997 verrattuna olemme kolminkertaistaneet liiketoimintamme ja pienentäneet kasvihuonekaasupäästöjämme 34 % ja vedenkulutustamme 57 %.

UTC:n ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusohjelma open_in_new Avautuu uuteen ikkunaan
Olemme U.S. Green Building Council® -organisaation ensimmäinen perustajajäsen, ja meillä on 31 LEED®-luokiteltua kohdetta 13 maassa.
Lue lisää open_in_new Avautuu uuteen ikkunaan
carrier-innovation-earth-day-city
Innovointi

UTC:llä suunnittelutyö tehdään ympäristö ja tuotteille määritetyt ympäristötavoitteet huomioon ottaen. Tarjoomamme koostuu lähes yksinomaan alan johtavista energiatehokkaista tuotteista ja ratkaisuista. Panostamme edelleen tutkimukseen ja kehitystyöhön löytääksemme uusia tekniikoita, jotta voimme luoda vieläkin kestävämpiä ratkaisuja.

Innovatiiviset tuotteemme open_in_new Avautuu uuteen ikkunaan
carrier-harvard-university-research_c
Tutkimus

UTC on sitoutunut edistämään ekologista rakentamista tutkimuksen, kansainvälisen vuoropuhelun ja uusien älykkäiden tekniikoiden kautta. UTC tutkii ekologisen rakentamisen keskeisiä painopistealueita ja trendejä yhteistyössä alan johtavien toimijoiden, kouluttajien ja organisaatioiden kanssa. Tulokset voivat muuttaa suhtautumistamme ekologiseen rakentamiseen maailmanlaajuisesti.

COGfx-tutkimus open_in_new Avautuu uuteen ikkunaan
carrier-commercial-hvac-service-technician_c
Ihmiset

UTC:n tärkeimpiä voimavaroja ovat työntekijöidemme asiantuntemus, luovuus ja intohimo. Yrityksessämme työskentelee innovoijia, ongelmanratkaisijoita ja - sanalla sanoen - mahtavia ihmisiä. Yhdistämällä intohimomme tehokkuuden tavoitteluun, tarkkaan valmistustekniikkaan ja edistykselliseen ajatteluun luomme älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja, joita maailma tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa.

Työntekijämme open_in_new Avautuu uuteen ikkunaan
carrier-community-project_c
Yhteisöt

UTC uskoo, että taloudellinen tulos ja yritysvastuu ovat saman kolikon kaksi eri puolta. Tavoitteemme on parantaa ihmisten elämänlaatua kaikkialla missä toimimme. Yhteistyössä johtavien voittoa tavoittelemattomien tiede-, teknologia-, insinööritaito- ja matematiikka-alojen (STEM) sekä kestävän kehityksen organisaatioiden kanssa inspiroimme seuraavan sukupolven innovaatioita ja yritysjohtajia. Parannamme maailmaa keskittymällä yhteisöihin.

Yhteisömme open_in_new Avautuu uuteen ikkunaan

LEED® ja U.S. Green Building Council® ovat U.S. Green Building Council -organisaation omistamia tavaramerkkejä.