VARFÖR CARRIER

Carriers kultur handlar om ledarskap, innovation och hållbarhet. Vår globala räckvidd och vårt starka engagemang för de anställdas delaktighet ger alla vid Carrier möjlighet att växa, lära sig och göra karriär.

Careers - Why Carrier 2 CCR Europeiska team på Euroshop 2014

GLOBAL RÄCKVIDD

Carriers anställda har världen för sina fötter. Carrier ingår i UTC Climate, Controls and Security, som är en del av United Technologies Corporation, som sammanlagt har nästan 124 000 anställda i 170 länder. Carrier har ett gemensamt fokus på att lösa globala utmaningar och vår heterogena arbetsstyrka fortsätter att påverka utvecklingen världen över.

LOKALT ENGAGEMANG

Carrier är ett globalt företag, men vi inser också vikten av lokalt engagemang. Det är viktigt för oss att våra anställda bidrar till de samhällen där de bor och arbetar. Det är därför som Carrier är stolta över att främja volontärsarbete och bidrag till välgörenhet i många olika former.

KARRIÄRER SOM BYGGER PÅ ENGAGEMANG OCH VÄRDEGRUND

Carrier bygger på ett arv av innovation och ledarskap, vilket gör oss till ett företag som prioriterar teknik och som inser hur viktig personlig utveckling för våra anställda och kundservice är för företagets utveckling. Som pionjärer inom socialt ansvar och miljöomsorg inkluderar Carrier hållbarhet i allt vi gör. Att värna om miljön och skydda jordens begränsade naturresurser är ledstjärnan i vår verksamhet. Vi tar vår roll som naturlig ledare på stort allvar.

STARK AFFÄRSUTVECKLING

United Technologies och Carrier rankas konsekvent bland världens mest respekterade företag och varumärken och vi är bland de bäst presterande företagen på alla marknader där vi bedriver verksamhet. Oavsett den ekonomiska miljön uppfyller vi krävande utvecklingsmål och levererar stabilitet för våra investerare.Carrier

Carrier är världsledande inom högteknologiska uppvärmnings-, luftkonditionerings- och kylningslösningar. Carrier är en del av UTC Building & Industrial Systems, som i sin tur är en enhet inom United Technologies Corp., en av de ledande leverantörerna till rymd- och byggnadsindustrin världen över.