A Carrier Commercial Refrigeration megnyitja a CO2OLacademy oktatási központot

March 30, 2015

MAINZ, Németország

A Carrier Commercial Refrigeration megnyitotta CO2OLacademy helyszíni oktatási központját Németországban, amely az első, üzemelő bolti környezetben létrehozott ilyen létesítménye. A CO2OLacademy oktatási központ célja, hogy növelje a Carrier Commercial Refrigeration európai helyszíni szakembereinek műszaki tudásszintjét és gyakorlati szaktudását. A világ csúcstechnológiát alkalmazó fűtési, szellőzéstechnikai és légkondicionálási megoldásszállítói között vezető szerepet betöltő Carrier a UTC (United Technologies Corp.) Building & Industrial Systems (NYSE:UTX) részegységéhez tartozik.

CO2OLacademy inauguration CO2OLacademy felavatása, balról: Bart Driessens, Director, Service Operations, Carrier Commercial Refrigeration Europe; Bertrand Gueguen, President, Carrier Commercial Refrigeration Europe; Sean Chapman, Director, Engineering, Carrier Commercial Refrigeration Europe; Gunter Von Starck, General Manager Field Operations, Carrier Commercial Refrigeration Europe

A CO2OLacademy hivatalosan március 25-én nyitotta meg kapuit a Carrier mainzi kutatás-fejlesztési központjában. A CO2OLacademy a Carrier Commercial Refrigeration vállalat Európa-szerte karbantartást és telepítést végző technikusainak oktatási központjaként fog működni. Képességeik fejlesztése és a diagnosztizálás hatékonyságának növelése céljából a technikusok gyakorlati képzésen és feladatmegoldásokban fognak részt venni, és megosztják a legjobb gyakorlatokat egymással. A kijelölt szakembereknek képzést biztosítunk a speciális szén-dioxidos (CO2) hűtési technológiákról, és tovább folytatjuk a kiegészítő helyi képzési kezdeményezéseket is.

CO2OLacademy opening speech Megnyitóbeszéd - Bertrand Gueguen, President, Carrier Commercial Refrigeration Europe

„Az iparágban legjobb körülmények között zajló belső képzési programokon való részvétel lehetővé teszi, hogy helyszíni szakembereink betekintést nyerjenek a CO2OLtec® kulcsrakész projektek legújabb, kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot garantáló telepítési és karbantartási módszereibe, és ki is próbálják azokat” – jelentette ki Bart Driessens, a Carrier Commercial Refrigeration európai karbantartási részlegének igazgatója.

Az új létesítményben egy képzőterem, továbbá egy működő hűtőkamra és fagyasztókamra is található. Egy CO2OLtec hűtési rendszer telepítésével és telepített rendszerű hűtőbútorokkal való összekapcsolásával létrehoztunk egy teljes körűen üzemelő CO2 szupermarketet, ahol lehetőség nyílik valós idejű helyzetek – például ütemezett karbantartás és más szükséges javítások – szimulálására.

További információért látogasson el a www.carrier-refrigeration.com weboldalra, vagy kövesse a @CarrierGreen felhasználónevet a Twitteren.

CO2OLacademy facility CO2OLacademy épülete

A Carrierről
A modern légkondicionálás szülőatyja által alapított Carrier globális vezető szerepet tölt be a csúcstechnológiát alkalmazó fűtési, légkondicionálási és hűtéstechnikai megoldások terén. A Carrier szakértői fenntartható megoldásokat, integrált energiatakarékos termékeket, épületfelügyeleti és energetikai szolgáltatásokat nyújtanak a lakossági, kereskedelmi, kiskereskedelmi, szállítási és élelmiszer-ipari szolgáltató ügyfelek számára. A repüléstechnikai és építési rendszerek iparágainak világszerte vezető szolgáltatójának számító Carrier a UTC (United Technologies Corp.) Building & Industrial Systems részegységéhez tartozik. Bővebb információért látogasson el a www.carrier.com weboldalra, vagy kövesse a @CarrierGreen felhasználónevet a Twitteren.

A Carrier Commercial Refrigeration megnyitja a CO2OLacademy oktatási központot Sandra Burkhardt Küldje el érdeklődését