A Carrier Hűtéstechnika Forg. Mo. Kft-ről

A Carrier a nagy hatékonyságú, kulcsrakész élelmiszerkereskedelmi hűtési rendszerek és szolgáltatások vezető szállítója. Elkötelezett a fenntartható hűtéstechnikai folyamatok tökéletesítése, valamint az árubemutatás technikai fejlesztése iránt.

Az Európa-szerte több mint 20 országban tevékenységet folytató, továbbá a Közel-Keleten és Ázsiában is jelentős jelenléttel bíró Carrier Commercial Refrigeration a megoldások és szolgáltatások széles palettáját kínálja a régióban az élelmiszer-kiskereskedelmi üzletek minden típusában tevékenykedő ügyfelek számára. Működésünket hat európai és két ázsiai gyár, valamint világszínvonalú németországi és kínai kutatási-fejlesztési központok támogatják.

A Carrier a legújabb árubemutatási trendekre és az ügyfelek igényeire alapuló tervezés révén az árubemutatási lehetőségek terén a maximumot nyújtó, ugyanakkor az energiafelhasználást és az üzemeltetési költségeket csökkentő, új generációs hűtőbútorok, fagyasztók, kiszolgálópultok, rendszerek és vezérlők átfogó portfólióját kínálja.

A VEZETÉS HAGYOMÁNYA

Bár a modern hűtéstechnikai megoldások terén vezető szerepet töltünk be, gyökereink több mint egy évszázadra, az ágazat legkorábbi úttörőihez nyúlnak vissza.

1877-ben Carl von Linde bejegyeztette az első szabadalmat hűtőgépére – ez volt az első lépés a kutatási, ipari, kereskedelmi és háztartási célú, modern hűtéstechnikai alkalmazások felé. 1902-ben Willis Carrier feltalálta a modern légkondicionálást. Találmánya örökre megváltoztatta a világot, a későbbiekben pedig a XX. század 100 legbefolyásosabb embere közé sorolták.

Ezek a feltalálók és újításaik hozzájárultak vállalatunk megalapításához, és nyomdokaikban egész iparágak születtek. Ami pedig a legfontosabb, leleményességük és vállalkozó szellemük továbbra is meghatározóan formálja életünket.

UTC Climate, Controls & Security

Carrier Commercial Refrigeration is a part of UTC Climate, Controls & Security, a global provider of building technologies. Tűzvédelmi, biztonsági, épületautomatizálási, fűtési, szellőzéstechnikai, légkondicionáló, valamint hűtéstechnikai rendszerei és szolgáltatásai hozzájárulnak az integrált, nagy teljesítményű, biztonságosabb, intelligensebb és fenntartható épületek létrehozásához.first Linde refrigeration machine 

1877 - A valaha értékesített legelső Linde hűtőgép, miután Carl von Linde bejegyeztette a hűtőgépére vonatkozó első szabadalmát.

Carrier machine factory acquired 1920

1920 - A Linde vállalat 1920-ban vásárolt gépgyára Köln-Sürthben

Building refrigerated display cases

1950 - Hűtött kirakóbútorok összeszerelése a mainz-kostheimi gyárban

Launching of the E1Regal range

1958 - A Linde vállalat E1 Regal hűtőbútorcsaládjának piaci bevezetése

E5 Program is launched

2002 - Elindul az E5 program, amely új szabványt teremt az állandó hőmérséklet és az élelmiszerek árubemutatása terén

Carrier opens Lead Design Center

2004/2007 - A Carrier Corporation felvásárolja a Linde Kaeltetechnik céget, és megnyitja németországi fő formatervező központját

100th CO2OLtec in Germany

2009 - A Carrier a 100. CO2OLtec® egy németországi Aldi Süd üzletben történő megnyitásával környezetvédelmi mérföldkőhöz ér

Carrier launches Maress

2011 - A Carrier megindítja a Maress®, az első E6 sorozatú hűtőbútor értékesítését

1st CO2OLheat

2012 - Németországban, az EDEKA Meibohmnál beüzemelik az 1. CO2OLheat® térfűtési rendszert

Carrier launches E6 Monaxis

2014 - A Carrier megkezdi az új generációs, telepített rendszerű E6 Monaxis® és MonaxEco® fali regálok értékesítését