Zašto mi

Kultura tvrtke Carrier temelji se na vodstvu, inovativnosti i održivosti. Naš globalni doseg i snažna posvećenost angažiranosti zaposlenika omogućuju svakom članu tima tvrtke Carrier da raste, uči i napreduje u karijeri.

Careers - Why Carrier 2
CCR European team at Euroshop 2014 trade fair

GLOBALNI DOSEG

Zaposlenici tvrtke Carrier imaju svijet na dlanu. S obzirom na to da je dio tvrtke UTC Climate, Controls & Security, jedinice korporacije United Technologies Corporation, Carrier ima podršku gotovo 50.000 zaposlenika koji rade u 180 zemalja. Činjenica da dijele usredotočenost na rješavanje izazova diljem svijeta omogućuje raznolikoj radnoj snazi tvrtke Carrier da nastavi ostavljati svoj pečat u svim dijelovima svijeta.

DOPRINOS LOKALNOJ ZAJEDNICI

Iako je tvrtka Carrier globalna tvrtka, svjesni smo važnosti doprinosa lokalnoj zajednici. Bitno nam je da zaposlenici daju svoj doprinos u zajednicama u kojima žive i rade. Zato tvrtka Carrier s ponosom potiče volontiranje i humanitarne doprinose u različitim oblicima.

KARIJERE IZGRAĐENE NA POSVEĆENOSTI I VRIJEDNOSTIMA

Budući da je izgrađena na naslijeđu inovativnosti i vodstva, tvrtka Carrier je tvrtka koja se temelji na tehnologiji i prepoznaje značaj osobnog razvoja zaposlenika i brige o klijentima za vlastita dostignuća. S obzirom na to da krči put u pogledu socijalne odgovornosti i upravljanja okolišem, tvrtka Carrier uključuje održivost u svemu što radi. Očuvanje okoliša i zaštita ograničenih resursa našeg svijeta osnovno je načelo našeg poslovanja. Svoju ulogu predvodnika smatramo ozbiljno.

JAKI POSLOVNI REZULTATI

United Technologies Corporation i Carrier dosljedno zauzimaju mjesto među najcjenjenijim tvrtkama i brendovima na svijetu te ostvaruju vrhunske rezultate na svakom tržištu koje opskrbljuju. Bez obzira na gospodarsko okruženje ispunjavamo vrlo ambiciozne ciljeve i svojim dionicima pružamo stabilnost ulaganja.Carrier

Carrier is a world leader in high-technology heating, air-conditioning and refrigeration solutions. Carrier is part of UTC Climate, Controls & Security, a unit of United Technologies Corp., a leading provider to the aerospace and building systems industries worldwide.