Carrier tuo markkinoille Velando® Compact Space –pakastimen, joka on täydellinen ratkaisu pienten myymälöiden tilantarpeeseen.

January 28, 2015

KÖLN, Saksa

Carrier Commercial Refrigeration Europe on tuonut markkinoille uuden pakastimen, joka tarjoaa vähittäiskaupalle nykyaikaisen muotoilun lisäksi modulaarisuutta ja luokkansa parasta energiatehokkuutta. Velando® Compact Space (CS) - pakastin on ihanteellinen ratkaisu supermarketeille ja kivijalkamyymälöille, jotka arvostavat lattiatilaa säästäviä kalusteita ja yhtenäistä ilmettä. Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Carrier kuuluu United Technologies –konsernin UTC Building & Industrial Systems -liiketoimintayksikköön (NYSE: UTX).

Carrier Velando Compact Space Plug-in Freezer Carrier Velando Compact Space Plug-in Freezer

Pienissä myymälöissä, joissa lattiapinta-alaa on rajoitetusti, arvostetaan joustavia ja tehokkaita kylmälaitteita. 770 mm syvä Velando CS -pakastin käyttää kompaktin rakenteensa ansiosta lattianeliöt tehokkaasti, ja lisäominaisuuksiensa ansiosta se on oiva valinta silloin, kun halutaan säästää tilaa.

Velando CS -pakastimen runsaat lasipinnat ja lisävarusteena toimitettavat panoraamaseinät lisäävät tuotteen näkyvyyttä ja parantavat esillepanoa. Ilman sivuseiniä laitteet voidaan asentaa rinnakkain. Velando CS -pakastimen asennusmahdollisuuksien ansiosta kaikki tuotesarjan kalusteet voidaan asentaa saumattomaksi kokonaisuudeksi. Saatavana on sekä pistotulppa- että keskuskoneliitännällä varustettuja malleja, joka muodostavat myymälään yhtenäisen ilmeen.

Keskuskoneellinen Velando CS -pakastin toimii Carrierin edistyksellisellä CO2OLtec® -järjestelmällä. Se käyttää kylmäaineena hiilidioksidia (CO2), jonka GWP-indeksi on yksi. Pistotulppaliitäntäisissä koneissa käytetään ympäristöystävällistä R-290-kylmäainetta, joka täyttää tulevat EU:n F-kaasuja koskevat määräykset.

Molemmissa malleissa on energiaa säästävät puhaltimet, sähköinen lämpötilan ohjaus, led-valaistus lisävarusteena ja karmivastuksettomat ovet tehon maksimoimiseksi.

"Velando Compact Space” -pakastin tarjoaa lisää joustavuutta pakasteratkaisuihinsa etsiville pienmyymälöille; lattiapinta-alan tehokkaampaa hyödyntämistä, energiatehokkuutta ja tuotteiden parempaa esillepanoa", kertoo Stefan Hemschemeier, Carrier Commercial Refrigeration Europen pienmyymäläohjelman johtaja.

Velando CS -pakastin noudattaa uusinta Carrierin pienmyymälöiden kylmälaitekonseptia, joka tarjoaa pienmyymälöiden erityisolosuhteet ja vaatimukset huomioivia ratkaisuja. Pienmyymäläkonseptin kylmä- ja pakastekalusteet tuovat elintarvikkeet optimaalisesti esiin rajoitetussa myyntitilassa ja säilyttävät samalla yhtenäisen ilmeen.

Lisätietoa saa osoitteesta www.carrier-refrigeration.com tai seuraamalla Carrieria Twitterissä: @CarrierGreen.

Tietoa Carrierista
Nykyaikaisen ilmastoinnin keksijänä Carrier on maailman johtava korkean teknologian lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen toimittaja. Carrierin asiantuntijat tarjoavat kestäviä ratkaisuja, integroituja ja energiatehokkaita tuotteita, rakennustenhallintaa ja energiapalveluita asuinkiinteistöille, liiketiloihin, vähittäiskauppaan, kuljetuksiin ja ruokapalveluasiakkaille. Carrier kuuluu United Technologies -konsernin UTC Building & Industrial Systems –liiketoimintayksikköön. United Technologies on maailman johtava ilmailu- ja kiinteistöjärjestelmäaloille suunnattujen ratkaisujen toimittaja. Lisätietoa saa osoitteesta www.carrier.com tai seuraamalla meitä Twitterissä @CarrierGreen .

Carrier Media Contact Carrier tuo markkinoille Velando® Compact Space –pakastimen, joka on täydellinen ratkaisu pienten myymälöiden tilantarpeeseen. Zuzana Heroldova Lähetä kysely