Tietoa Kaupan Kylmäjärjestelmistä

Carrier – kaupan kylmäjärjestelmät on johtava energiatehokkaiden kylmäjärjestelmien kokonaistoimitusten ja palveluiden toimittaja päivittäistavarakaupan alalle.

Carrier – kaupan kylmäjärjestelmät toimii yli 20 maassa Euroopassa ja on vahvasti läsnä Lähi-idässä ja Aasiassa. Se tarjoaa tällä alueella erilaisia ratkaisuja ja palveluita kaikenlaisille päivittäistavarakaupoille. Carrierilla on kuusi tehdasta Euroopassa, kaksi tehdasta Aasiassa ja huippuluokan tutkimus- ja kehityskeskukset Saksassa ja Kiinassa.

Carrierin tuotesuunnittelu perustuu uusimpiin myymäläkalustetrendeihin ja asiakkaiden tarpeisiin, joten se pystyy tarjoamaan kattavan valikoiman seuraavan sukupolven jäähdytettyjä kalusteita, pakastimia, tiskejä, järjestelmiä ja säätimiä. Ne mahdollistavat monipuolisen esillepanon sekä pienentävät energiankulutusta ja toimintakustannuksia.

Johtajuus perinteenä

Carrier on nykyaikaisten jäähdytysratkaisujen edelläkävijä, mutta sen historia ulottuu yli vuosisadan taakse alan varhaisimpiin uranuurtajiin.

Vuonna 1877 Carl von Linde sai ensimmäisen patentin jäähdytyslaitteestaan, joka oli ensiaskel kohti tutkimuksen, teollisuuden, kaupan alan ja kotitalouksien nykyaikaisia jäähdytysjärjestelmiä. Vuonna 1902 Willis Carrier keksi nykyaikaisen ilmastoinnin. Tämä keksintö muutti maailmaa pysyvästi, ja Carrier nimettiin sittemmin 1900-luvun sadan vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon.

Nämä innovaattorit uraauurtavine keksintöineen loivat yrityksemme perustan ja synnyttivät kokonaisia toimialoja. Heidän nerokkuutensa ja yrittäjähenkisyytensä näkyvät edelleen yrityksessämme.

UTC Climate, Controls & Security

Carrier Commercial Refrigeration is a part of UTC Climate, Controls & Security, a global provider of building technologies. Sen paloturvallisuus-, turva-, kiinteistöautomaatio-, lämmitys-, tuuletus-, ilmastointi- ja kylmäjärjestelmät ja -palvelut mahdollistavat integroidut ja suorituskykyiset rakennukset, jotka ovat turvallisia, älykkäitä ja kestävän kehityksen mukaisia.first Linde refrigeration machine 

1877 - Ensimmäinen myyty Linden jäähdytyslaite Carl von Linden saatua ensimmäisen patentin jäähdytyslaitteestaan.

Carrier machine factory acquired 1920

1920 - Linde Companyn hankkima konetehdas Saksan Köln-Sürthissa.

Building refrigerated display cases

1950 - Jäähdytettyjä esillepanokalusteita kootaan tehtaalla Saksan Mainz-Kostheimissa.

Launching of the E1Regal range

1958 - Linde Company lanseeraa jäähdytettyjen E1 Regal -kalusteiden malliston.

E5 Program is launched

2002 - E5-ohjelman lanseeraus asettaa uudet standardit lämpötilan tasaisuudelle ja elintarvikkeiden esillepanolle.

Carrier opens Lead Design Center

2004/2007 - Carrier Corporation ostaa Linde Kaeltetechnikin ja avaa pääsuunnittelukeskuksen Saksassa.

100th CO2OLtec in Germany

2009 - Carrier saavuttaa virstanpylvään ympäristöystävällisyydessä, kun sadas CO2OLtec® otetaan käyttöön Aldi Süd -myymälässä Saksassa.

Carrier launches Maress

2011 - Carrier lanseeraa Maressin®, joka on E6-jäähdytyskalustetuoteperheen ensimmäinen tuote.

1st CO2OLheat

2012 - Ensimmäinen CO2OLheat® -lämmitysjärjestelmä asennetaan EDEKA Meibohmiin Saksaan.

Carrier launches E6 Monaxis

2014 - Carrier lanseeraa E6 Monaxiksen® ja MonaxEcon®, jotka edustavat keskuskoneellisten monitasojen seuraavaa sukupolvea.