Om Carrier kommerciel køling

Carrier Commercial Refrigeration er en førende leverandør af højeffektive, nøglefærdige kølesystemer og serviceydelser inden for fødevaredetailindustrien. Vi er fast besluttet på at forbedre køling via bæredygtige produkter og processer og markedsføring via teknologisk innovation.

Med et fodaftryk i mere end 20 lande i hele Europa og en betydelig tilstedeværelse i Mellemøsten og Asien leverer Carrier Commercial Refrigeration et bredt udvalg af løsninger og serviceydelser til kunder i alle typer fødevaredetailformater i hele området. Vi understøtter vores forretningsaktiviteter med seks fabrikker i Europa, to fabrikker i Asien og forsknings- og udviklingscentre i verdensklasse i Tyskland og Kina.

Med et design der har fokus på de nyeste markedsføringstrends og kundernes behov, er Carrier i stand til at tilbyde en omfattende portefølje af den nye generation af køleskabe, frysere, kølediske, systemer og styringer, der maksimerer markedsføringsmulighederne og samtidigt reducerer energiforbrug og driftsomkostninger.

EN LEDERSKABSARV

Samtidig med at vi er førende inden for moderne køleløsninger, kan vores rødder spores mere end hundrede år tilbage til nogle af branchens tidligste pionerer.

I 1877 fik Carl von Linde det første patent på sin kølemaskine – et første skridt mod moderne køleanvendelser inden for forskning, industri, handel og husholdning. I 1902 opfandt Willis Carrier den moderne airconditioning. Hans opfindelse skulle komme til at ændre verden, og han blev senere anerkendt som en af de 100 mest indflydelsesrige personer i det 20. århundrede.

Disse innovatorer og deres gennembrud hjalp til at udforme vores selskabs fundament og var grobund for hele industrier. Det allervigtigste er, at deres opfindsomhed og entreprenørånd fortsat er med til at forme, hvem vi er i dag.

UTC Climate, Controls & Security

Carrier Commercial Refrigeration er en del af UTC Climate, Controls & Security, som er en global leverandør af bygningsteknologier. Dets brandsikkerhed, sikkerhed, bygningsautomatisering, opvarmnings-, ventilations-, aircondition- og kølesystemer og serviceydelser skaber integrerede, højtydende bygninger, der er sikrere, smartere og bæredygtige.first Linde refrigeration machine 

1877 - Den første Linde-kølemaskine, der nogensinde blev solgt, efter at Carl von Linde fik det første patent på sin kølemaskine.

Carrier machine factory acquired 1920

1920 - Maskinfabrik, der blev erhvervet i 1920 af Linde Company i Köln-Sürth

Building refrigerated display cases

1950 - Bygning af kølereoler på fabrikken i Mainz-Kostheim

Launching of the E1Regal range

1958 - Lancering af E1 Regal-sortimentet af køleskabe fra Linde Company

E5 Program is launched

2002 - E5 Program bliver lanceret og sætter nye standarder for temperaturkontrol og markedsføring af fødevarer

Carrier opens Lead Design Center

2004/2007 - Carrier Corporation erhverver Linde Kaeltetechnik og åbner Lead Design Center i Tyskland

100th CO2OLtec in Germany

2009 - Carrier opnår en miljømilepæl med åbningen af CO2OLtec® nr. 100 i en Aldi Süd-butik i Tyskland

Carrier launches Maress

2011 - Carrier lancerer Maress®, det første produkt i E6-sortimentet af køleskabe

1st CO2OLheat

2012 - Det første CO2OLheat®-rumvamesystem installeres i EDEKA Meibohm, Tyskland

Carrier launches E6 Monaxis

2014 - Carrier lancerer E6 Monaxis® og MonaxEco®, den nye generation af kølereoler med eksternt kølesystem