Přeskočit na hlavní obsah

Společnost Carrier Commercial Refrigeration otvírá školicí středisko CO2OLacademy

MAINZ, Německo -

Společnost Carrier Commercial Refrigeration otevřela v Německu odborné školicí středisko CO2OLacademy, první zařízení s prostředím skutečné prodejny. Cílem střediska CO2OLacademy je zvýšit technické znalosti a praktickou způsobilost servisních techniků společnosti Carrier Commercial Refrigeration v Evropě. Společnost Carrier, přední světový výrobce technologicky vyspělých řešení pro vytápění, ventilaci a klimatizaci, je součástí jednotky UTC Building & Industrial Systems skupiny United Technologies Corp. (NYSE:UTX).

Oficiální otevření střediska CO2OLacademy proběhlo 25. března ve středisku výzkumu a vývoje společnosti Carrier ve městě Mainz. Středisko CO2OLacademy bude sloužit jako centrální školicí areál pro servisní a instalační techniky společnosti Carrier Commercial Refrigeration z celé Evropy, kteří se zde budou účastnit praktického školení a cvičení ke zvýšení kvalifikace. Dále bude přispívat ke zvýšení efektivity analýzy hlavních příčin a zároveň budou sdílet osvědčené postupy. Přidělení technici budou školeni se zaměřením na specifika chladicích technologií s chladivem CO2 (oxidem uhličitým), spolu s dalšími doplňkovými aktivitami.

„Účast na interních školicích aktivitách ve špičkových podmínkách umožní našim servisním technikům si osvojit a využít nejnovější poznatky ohledně instalování a poskytování servisu k projektům na klíč CO2OLtec®, a to maximálně kvalitně a spolehlivě,“ řekl Bart Driessens, Director, Service Operations – Europe, Carrier Commercial Refrigeration.

V novém středisku se nachází školicí místnost a také provozní chladírna a mrazírna. Je zde nainstalován chladicí systém CO2OLtec, který je propojen se skříněmi v provedení remote, tudíž vytváří plnohodnotný provozní supermarket s technologií chlazení pomocí CO2, kde lze v reálném čase simulovat situace jako plánovaný servis a další nezbytné opravy.

Podrobnější informace získáte na webové stránce www.carrier-refrigeration.com nebo sledujte @CarrierGreen na Twitteru.

Společnost Carrier
Společnost Carrier, u jejíhož zrodu stál vynálezce moderní klimatizace, je předním světovým výrobcem technologicky vyspělých řešení pro vytápění, klimatizaci a chlazení. Její odborníci navrhují udržitelná řešení spojující energeticky úsporné produkty, stavební prvky a energetické služby pro provozovatele obytných a komerčních budov, maloobchodníky a zákazníky z oboru dopravy a stravovacích služeb. Je součástí společnosti UTC Building & Industrial Systems, jednotky společnosti United Technologies Corp., která je předním celosvětovým poskytovatelem pro průmyslová odvětví leteckých a stavebních systémů. Podrobnější informace získáte na webové stránce www.carrier.com nebo sledujte @CarrierGreen na Twitteru.